Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Coinbase (ticker COIN) en Bitcoin de dieperik in
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Coinbase (ticker COIN) en Bitcoin de dieperik in

  De Bitcoin-prijzen blijven onder druk staan en flirtten vanochtend met de grens van 20.000 $. De cryptocurrency-aandelen zien af. De aandelen in crypto handelsplatform Coinbase (ticker COIN) zijn -2,7% gedaald voor de bel tot 50,40 $.

  Coinbase aandelen kopen of verkopen?

  Het aandeel staat op zijn dieptepunt na de aankondiging dat meer dan 1.000 werknemers ontslagen worden. Dit komt neer op 18% van het personeelsbestand.Dit betekent dat Coinbase zich in wezen ontdoet van hetzelfde aantal werknemers dat het in dienst nam toen het snel uitbreidde tijdens de pandemie.

  Het bedrijf miste de verwachtingen toen het in mei resultaten over het eerste kwartaal bekendmaakte en waarschuwde dat er zwaardere tijden in het verschiet lagen.Analisten knippen in CoinbaseEen aantal brokers verlaagde vanochtend hun verwachtingen voor het aandeel, waaronder Piper Sandler naar 120 $ (voorheen $180), Needham naar 89 $ (voorheen 173 $) en Mizuho naar 45 $ (voorheen 60 $).


 • #2
  Coinbase is door Goldman Sachs gedowngraded naar 'Sell' van 'Buy'. Het koersdoelwerd verlaagd van $70 naar $45. Het cryptocurrency platform is vanochtend voor de opening al 5,1% gedaald tot $59,53.

  Comment

  Working...
  X