Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kopen meer dan 1 miljard mensen cryptomunten?
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kopen meer dan 1 miljard mensen cryptomunten?

  Een recent rapport berekende dat tegen het einde van 2022 meer dan 1 miljard mensen cryptomunten zouden bezitten. In 2021 steeg het aantal crypto-bezitters met 178% van 106 miljoen in januari naar 295 miljoen in december. Als we dit rapport moeten geloven, kunnen we ons dus dit jaar aan een groei in crypto-beleggers van maar liefst 239% verwachten.

  Cryptomunten

  Deze schatting is natuurlijk spectaculair. De vraag is waarom? Waarom denken de cijferaars dat een groei van 239% een realistische schatting is? De sterke dalingen van de cryptomunten zijn eerder ontmoedigend om nieuwe beleggers aan te trekken. Regeringen plannen allerlei initiatieven om de 'vrije' cryptomunten te verbieden om zo hun eigen cryptomunten van een monopolie te verzekeren. Waarom zijn de rapportschrijvers dus positief?
  1. De groei van 178% in 2021 was spectaculair. Zo een sterke groei valt niet onmiddellijk stil.
  2. Regeringen zullen een vriendelijkere houding aannemen t.o.v. crypto-munten en blockchain omdat hun burgers dit willen.
  3. Meer landen zullen een duidelijk, wettelijk kader ontwerpen en implementeren voor crypto-activa.
  4. Met een hoge inflatie en een devaluerende munt zullen andere landen, naar het voorbeeld van El Salvador, cryptomunten adopteren als hun wettig betaalmiddel.
  5. Sommige landen zullen dit jaar Bitcoin en/of andere cryptomunten aanschaffen voor hun schatkist. Dit is een argument dat ook door de fondsenreus Fidelity aangevoerd wordt.
  Veel van deze begin-van-het-jaar voorspellingen moet met een korreltje zout genomen worden. Wat de toekomst brengt voor de cryptomunten valt af te wachten.

  Wilt u ook eenvoudig crypto's kopen en verkopen via een bankrekening op uw naam?

  De order commissies zijn extreem laag.
  Orders kunnen 24/24 en 7/7 geplaatst worden.
  Het minimumbedrag is slechts 25 €.
  U kunt op dezelfde rekening aandelen kopen en verkopen op 21 beurzen.
  Klik hier voor meer informatie over dit hoogwaardige aanbod
  Last edited by Crypto News; 27-01-2022, 12:33.
Working...
X