Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Micro Ether Futures zijn nu verhandelbaar
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Micro Ether Futures zijn nu verhandelbaar

  Micro Ether Futures (productcode: MET) zijn het nieuwste contract in de reeks futures op cryptomunten van de bekende Chicago Mercantile Exchange beurs.

  Met 1/10 van de grootte van een Ether, biedt dit futures contract een manier om een positie op de cryptomunt Ether in te nemen te beheren. De future laat je toe velzijdigheid aan je portefeuille toe te voegen. Zijn kleiner formaat terzijde, heeft deze future dezelfde parameters als de grote Ether Futures (ETH), die eveneens worden afgewikkeld volgens de gereguleerde CME CF Ether Dollar Reference Rate.

  Futures op cryptomunten aangeboden door de CME.

  "De lancering van Micro Ether Futures benadrukt de aanzienlijke groei en liquiditeit die we hebben gezien in onze cryptomunten futures en opties," zegt Tim McCourt, CME Group Global Head of Equity Index and Alternative Investment Products. "Met een omvang van één tiende van een Ether bieden Micro Ether Futures een waaier aan marktpartijen - van instellingen tot geavanceerde, actieve particuliere traders - een efficiënte en kosteneffectieve manier om hun Ether-spotprijsrisico af te dekken of Ether-handelsstrategieën sneller uit te voeren, zonder dat dit ten koste gaat van de voordelen van de grote Ether-futures van de CME Group."

  "Als een firma die voorop loopt in het bieden van toegang aan traders tot innovatieve producten in alternatieve activa klassen, zijn we verheugd om te zien dat CME Group haar derivatenaanbod uitbreidt met de lancering van deze micro ether futures," zei Brooks Dudley, ED&F Man Capital Markets Global Head of Digital Assets. "We hebben een grote toeloop gezien naar kosteneffectieve, gereguleerde crypto producten zoals deze micro futures en verwachten dat ze aan een sterke vraag zullen voldoen."

  De Micro Ether futures zijn dus een aanvulling op het groeiende aanbod van CME Group van cryptomunten. Op de in mei 2021 gelanceerde Micro Bitcoin Futures werden reeds meer dan 2,7 miljoen contracten verhandeld. Wat betreft de grote Ether Future, werden reeds meer dan 675.500 Eontracten (gelijk aan ongeveer 33,8 miljoen Ether) verhandeld.

  Op de CME beurs verhandelen meer dan 20 micro futures. Goed voor 1 miljard verhandelde contracten.

  Net als alle cryptocurrency producten van de CME Group worden ook de Micro Ether Futures gereguleerd door de Amerikaanse toezichthouder CFTC. Dit zorgt voor transparantie van de markt, gecentraliseerde handel en een verlaagd tegenpartijrisico. In België worden derivaten op cryptomunten niet aangeboden.

  Wilt u ook eenvoudig crypto's kopen en verkopen via een bankrekening op uw naam?

  De order commissies zijn extreem laag.
  Orders kunnen 24/24 en 7/7 geplaatst worden.
  Het minimumbedrag is slechts 25 €.
  U kunt op dezelfde rekening aandelen kopen en verkopen op 21 beurzen.
  Klik hier voor meer informatie over dit hoogwaardige aanbod


  Last edited by Crypto News; 30-12-2021, 11:09.
Working...
X