Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Turkse spaarders kopen massaal cryptomunten
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Turkse spaarders kopen massaal cryptomunten

  Het aantal dagelijkse transacties in cryptocurrencies in Turkije is opnieuw boven de grens van 1.000.000 gepasseerd. Dit blijkt uit gegevens die met Reuters gedeeld werden.

  Een recente daling van -40% in de waarde van de Turkse lira dwingt Turkse spaarders op zoek te gaan naar investeringen, die de waarde van hun spaargeld niet uithollen. Sinds 2008 is de waarde van de lira met maar liefst -90% gedaald.

  De beperkingen, die de burgers verbieden hun Lira in goud om te zetten, hebben geleid tot een stormloop op Bitcoin en andere cryptocurrencies. Hoewel, om eerlijk te zijn, heeft de recente koersstijging van de Bitcoin tot meer dan $ 65.000, ook heel wat investeerders in de markt van crypto-activa gelokt.

  Om de belangstelling van het publiek voor cryptocurrencies af te remmen, heeft de Turkse centrale bank het gebruik ervan als betaalmiddel bij commerciële transacties verboden.

  De informatie waarop Reuters zich baseert werd verzameld door blockchain analyse bedrijvenfirms Chainalysis en Kaiko. Deze grafiek toont de evolutie van het dagelijks aantal transacties.

  Turken kopen massaal Bitcoin.

  Wilt u ook eenvoudig crypto's kopen en verkopen via een bankrekening op uw naam?

  De order commissies zijn extreem laag.
  Orders kunnen 24/24 en 7/7 geplaatst worden.
  Het minimumbedrag is slechts 25 €.
  U kunt op dezelfde rekening aandelen kopen en verkopen op 21 beurzen.
  Klik hier voor meer informatie over dit hoogwaardige aanbod


Working...
X