Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Beurs – FTSE index trading vandaag
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Beurs – FTSE index trading vandaag

  Het IMF bekritiseerde de nieuwe economische strategie van het VK na een nieuwe selloff op de obligatiemarkt. De BoE zal naar verwachting de rente agressief moeten verhogen om de economie te stabiliseren en een bodem onder het pond te leggen. Als gevolg daarvan trekken kredietverstrekkers hypotheekaanbiedingen in vanwege de onzekerheid over de rentevooruitzichten, wat de vrees voor een ineenstorting van de huizenmarkt aanwakkert.

  FTSE kopen of verkopen?FTSE index, daggrafiek (bron WHS Webtrader)

  Trading de FTSE.

  Probeer deze gratis trading demo

  De FTSE is onder belangrijke steun gebroken rond de 7140 zone en onder het psychologische niveau van 7000. De koers handelt onder de 20 & 50 dagen gemiddelde. De RSI is gedaald staat wel in het oversold gebied. Verkopers moeten voorzichtig zijn. Verkopers zullen nu kijken naar 6845, de low van 8 maart, als het volgende steunniveau. Daarna kan het dalen naar 6762, de low van maart 2020.

  Aan de andere kant zullen kopers kijken naar een stijging tot boven 7000 om een stijging richting 7140 in te zetten.

  Wilt u op degelijke wijze beursindexen traden? Bezoek dan de website van de broker voor actieve beleggers www.whselfinvest.com

  Last edited by London Insider; 28-09-2022, 14:18.

 • #2
  De FTSE bereikte gisteren net niet de laagste koers in 12 maanden. Daarna draaide de wind. Eerdere verliezen werden goedgemaakt. De dag werd afgelsoten met een bullish kaarspatroon.

  FTSE 100 index, daggrafiek (bron WHS Webtrader)

  Trading de FTSE.

  GRATIS trading demo, gewoon proberen

  Er werd een bullishe divergentie gevormd met de stochastische oscillator, die ook nog binnen de oversold zone blijft. Gezien beleggers in Azië en de VS weer appetijt beginnen te krijgen voor risico in de laatste 24 uur in de VS en Azië, lijkt een countertrend rally vanaf de steun niet onmogelijk. Kopers zien 7.000 als waarschijnlijk eerste doel. Een doorbraak daarboven brengt 7133 in beeld.  "The key to trading success is emotional discipline. If intelligence were the key, there would be a lot more people making money trading… I know this will sound like a cliché, but the single most important reason that people lose money in the financial markets is that they don’t cut their losses short."

  - Victor Sperandeo​​
  Last edited by London Insider; 04-10-2022, 08:36.

  Comment


  • #3
   De FTSE 100 heeft een 5-golfbeweging lager voltooid vanaf het hoogste punt in augustus en is, na het drukken van een bullish hammer nabij de onderste Bollinger band, teruggevallen tegen die trend in. Toch waren de volumes lager tijdens de beweging omhoog, dus misschien is het gewoon een correctie tegen de bearish trend. Er is weerstand gevonden rond de 7.000 en het 20 dagen gemiddelde. Gisteren werd een bearish hammer gevormd - dus misschien komt er een mooie swing high?

   FTSE, daggrafiek (bron WHS Webtrader)

   FTSE trading vandaag.

   Je kunt deze trading DEMO GRATIS testen

   De futures wijzen op een hogere opening, dus we zouden een vroege klim naar 7.000 kunnen zien. Ook de Britse inflatiecijfers werden gepubliceerd, de markt zal dus reageren na de opening.

   Verkopers zouden intraday setups kunnen zoeken onder de high van gisteren. Traders op de daggrafiek zouden kunnen wachten op een doorbraak van de low van gisteren om aan te nemen dat een swing high in de kaarten zit. Een behoorlijke doorbraak van de high van gisteren brengt daarentegen 7100 in focus.

   Degelijk en efficiënt traden doe je met broker www.whselfinvest.com

   ​"Buy the rumour, sell the fact."

   Comment


   • #4
    Vorige week wezen we op de mislukte doorbraak van het laagste punt van maart en de daaropvolgende bullish hammer, waarna de prijzen herstelden en 7.000 testten. De koersen zijn sindsdien teruggetrokken, maar vrijdag presenteerde zich een bullish outside day, die ook een bullish hammer zou kunnen zijn.

    FTSE, daggrafiek (bron WHS Webtrader)

    FTSE trading met futures of CFD.

    PROBEER deze gratis trading demo

    Komt er een mooie FTSE sprong

    Futureskoersen suggereren momenteel dat de FTSE net onder de 7.000 weerstandszone zal openen. Een doorbraak daarboven brengt de 7088 - 7133 weerstandszone in het vizier. Dit niveau is vlak bij het 50-dagen gemiddelde.

    Later vandaag wordt het ook duidelijk hoeveel kandidaten er zijn om eerste minister te worden. Momenteel is er maar één, Richie Sunak. Hij staat voor een conservatief budget, kan ook positief zijn voor de markt.

    Mocht het momentum de FTSE niet over de 7.000 weerstand trekken, dan blijft de korte termijn trend dalend.

    Efficiënt, degelijk en goedkoop traden? Kies voor broker www.whselfinvest.com

    "When it's raining gold, reach for a bucket, not a thimble."

    - Warren Buffett

    Comment

    Working...
    X