Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel Shopify (SHOP) – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Aandeel Shopify (SHOP) – Kopen of verkopen

  Shopify (NYSE ticker SHOP) heeft een dominante positie in software voor online shopping. Het is geen klein bedrijf. De marktwaarde ligt momenteel rond de 60 miljard dollar. Met Shopifye software kun je een online store bouwen en onderhouden. Maar Shopify wil meer. Net zoals Amazon, wil het fysieke levering aanbieden. Met dit plan in gedachte nam het Deliverr, een logistiek bedrijf, over.

  De analisten zijn momenteel relatief positief over Shopify:

  Positieve analisten: 19
  Neutrale analisten: 27
  Negatieve analisten: 3

  Je kunt het Shopify aandeel op de voet volgen via deze gespecialiseerde Shopify (ticker SHOP) pagina van broker Freestoxx.

  Shopify stock

  Via Freestoxx kun je dit aandeel zonder commissie kopen op de beurs.

 • #2
  De koers van Shopify steeg in de laatste twaalf maanden met ongeveer +48%. De beslissing om de logistieke activiteit af te stoten lijkt de juiste te zijn. Deze beslissing zou de rentabiliteit moeten verhogen. De omzet stijgt en Shopify is nu goed voor 10% van alle e-commerce transacties in de Amerikaanse markt. De omzetstijging wordt gedreven door meer volume, meer klanten en een tariefverhoging. Het is nu wachten op de eerste signalen dat de stijgende omzet zich ook vertaald in een stijgende winst.

  Betaal jij nog commissies wanneer je aandelen koopt? Dat is niet meer nodig. Met de broker Freestoxx kun je aandelen op de beurs kopen zonder commissie te betalen.​​

  Comment


  • #3
   De koers van Shopify verloor -13% na publicatie van de resultaten. De resultaten voor het laatste kwartaal lagen boven de ramingen. Wat weegt op de koers zijn de zwakke ramingen voor het eerste kwartaal en de relatief vage ramingen voor 2024. Wall Street snakte naar meer detail, maar kreeg het niet. Zelfs na de koersdaling is het aandeel nog relatief 'duur' volgens de K/W verhouding. Aan de andere kant is Shopify nog niet afgeschreven. Zo publiceerde, bijvoorbeeld, Zacks een gedetailleerd artikel over de sterke kanten van Shopify: een dominante positie, een akkoord met concurrent Amazon, 20% minder medewerkers, akkoorden met grote bedrijven als onderaannemer enz.

   Betaal jij nog commissies wanneer je aandelen koopt? Dat is niet meer nodig. Met de broker Freestoxx kun je aandelen op de beurs kopen zonder commissie te betalen.​​​

   Comment

   Working...
   X