Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel AMC ENTERTAINMENT (AMC) – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Aandeel AMC ENTERTAINMENT (AMC) – Kopen of verkopen

  AMC Entertainment is een uitbater van cinemazalen. Buiten het AMC aandeel, heeft het bedrijf ook preferente aandelen die noteren onder de ticker APE op de NYSE. Het aandeel AMC bijna altijd in de top 10 van de meest besproken aandelen op WallStreetBets. Het aandeel wordt fel besproken in forums, omdat de meningen rond de perspectieven van het bedrijf sterk uiteen lopen.

  Bij broker Freestoxx hebben ze een gespecialiseerde AMC Entertainment pagina gemaakt om dit aandeel op de voet te volgen. Je vind er de koers, de koers van de concurrenten, een technische analyse (kopen of verkopen) en het essentieel nieuws.
  ​​

  evolutie aandeel amc

  STOP met het betalen van commissies wanneer je aandelen koopt! Open een rekening bij zero commissie broker Freestoxx
  Last edited by SignalRadar; 09-03-2023, 09:15.

 • #2
  AMC Entertainment staat actueel op zijn dieptepunt van de maand. De aandeelhouders keurden de plannen goed om zijn APE preferente aandelen om te zetten in gewone aandelen en een 1 voor 10 aandelensplitsing uit te voeren. Hierdoor zal de onderneming meer aandelen kunnen uitgeven of een deel van zijn zware schuldenlast in aandelen kunnen omzetten.

  evolutie aandeel amc entertainment

  CEO Adam Aron had vóór de stemming benadrukt dat AMC "levensvatbaar moet blijven" en geld moet blijven ophalen om het bedrijf draaiende te houden en zijn schulden af te lossen. Hoewel beleggers gehoor hebben gegeven aan zijn waarschuwing en de plannen hebben goedgekeurd, zal een eventuele conversie van APE-aandelen moeten wachten tot ten minste volgende maand. De preferente aandelen APE stegen met 3,7% naar $1,70, waardoor er een grote spreiding is tussen de twee soorten aandelen.

  STOP met het betalen van commissies wanneer je aandelen koopt! Open een rekening bij zero commissie broker Freestoxx

  Last edited by SignalRadar; 16-03-2023, 08:16.

  Comment


  • #3
   De kloof tussen AMC Entertainment aandelen en zijn preferente APE aandelen blijft groot. Zelfs na een vermindering sinds de bioscoopketen een schikking trof met aandeelhouders, waardoor de weg werd vrijgemaakt voor de omzetting van APE aandelen in gewone aandelen.

   AMC heeft een vele preferente APE aandelen uitgegeven nadat het niet in staat was met gewone middelen geld bijeen te brengen en is nu van plan deze om te zetten in gewone AMC aandelen. Sommige beleggers hadden zich daartegen verzet, maar die hebben zich er nu bij neergelegd. AMC aandelen staan vandaag 2,3% hoger op 4$, terwijl APE aandelen lager staan op 1,67$. De stap opent ook de deur naar aanzienlijke verwatering, omdat er meer APE aandelen kunnen worden uitgegeven. B Riley waarschuwde dat dit "de weg vrijmaakt naar een mogelijk massale kapitaalverhoging".

   STOP met het betalen van commissies wanneer je aandelen koopt! Open een rekening bij zero commissie broker Freestoxx

   Comment

   Working...
   X