Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Alles wat je moeten over het aandeel NIO (NIO)
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Alles wat je moeten over het aandeel NIO (NIO)

    NIO, Inc. (China) ontwerpt, produceert en verkoopt elektrische voertuigen. De meest bekende voertuigen in het NIO gamma zijn de supercar EP9 en de SUV met 7 zitplaatsen ES8. Verder biedt NIO klanten oplaadoplossingen voor thuis, snelle laaddiensten en andere energieoplossingen, waaronder toegang tot openbare oplaadvoorzieningen, toegang tot mobiele oplaadwagens en de omruil van batterijen. NIO levert ook andere diensten met toegevoegde waarde zoals een servicepakket, voertuigfinanciering en kenteken registratie. Het bedrijf werd in november 2014 opgericht door Li Bin en Qin Li Hong. Het hoofdkantoor is in Jiading, China.

    Broker Freestoxx.com heeft een pagina met de NIO koers, nieuws en zelfs een real-time kopen-verkopen analyse.

    evolutie aandeel NIO
    Attached Files
    Last edited by SignalRadar; 07-02-2023, 18:32.

  • #2
    De omzet steeg in het eerste kwartaal maar het verlies steeg aanzienlijk. Wat nog harder aankwam was het nieuws dat Nio in het huidig kwartaal slechts 23.000-25.000 voertuigen gaat leveren. De raming was eerder 47.000. Nio blijft echter volhouden dat het dit jaar de productie zal verdubbelen tot 250.000 voertuigen. Dit zou gedreven worden door verschillende nieuwe modellen die momenteel van de band beginnen te rollen.

    Broker Freestoxx.com heeft een pagina met de NIO koers, nieuws en zelfs een real-time kopen-verkopen analyse.​

    Comment


    • #3
      Ursula von der Leyen kondigde aan dat de EU een onderzoek zal beginnen betreffende de overheidsubsidies die Chinese autobouwers ontvangen. Volgens von der Leyen ontvangen bedrijven zoals Nio en XPeng teveel subsidies. Zo heeft Nio een onterecht voordeel op zijn Europese concurrenten. Het aangekondigde onderzoek lijkt te resulteren in een zijwaartse kanaal voor de Nio koers.

      Broker Freestoxx.com heeft een pagina met de NIO koers, nieuws en zelfs een real-time kopen-verkopen analyse.​​​

      Comment


      • #4
        Het aandeel Nio krijgt een stevige klap. Beleggers verkochten het aandeel in grote getale. De autobouwer nam een converteerbare lening van 1$ miljard. Beleggers vrezen dat de lening geconverteerd wordt in aandelen. Als dit gebeurd, dan worden de huidige aandeelhouders aanzienlijk gedilueerd. De conversiekoers is vastgesteld op 11,12$. Met de huidige koers nu rond 9$, lijkt dit scenario niet meer voor morgen.

        Broker Freestoxx.com heeft een pagina met de NIO koers, nieuws en zelfs een real-time kopen-verkopen analyse.​​​​

        Comment


        • #5
          Zes jaar na de beursgang van Nio staat de huisige koers (7,17 $) onder de eerste sluitingskoers. De koers noteerde ooit boven 60 $ louter op basis van hoop. Nu dat de koers naar een meer realistisch niveau gedaald is, kunnen beleggers een nuchtere balans opmaken. De harde realiteit is dat Nio nog steeds een aanzienlijk verlies maakt. Het bedrijf heeft nog voldoende cash om deze verliezen te absorberen. Daar komt ooit een einde aan. Het aantal geleverde auto's stijgt en dus ook de omzet. Om de winst op te drijven laat Nio 10% van de werknemers gaan. Geruchten gaan dat dit kan stijgen tot 20% of zelfs 30%. Kortom, het verhaal blijft hetzelfde: kan er winst gemaakt worden, voor de contanten opgebruikt zijn? Er is groei, maar is de groei voldoende en voldoende snel?

          Broker Freestoxx.com heeft een pagina met de NIO koers, nieuws en zelfs een real-time kopen-verkopen analyse.​​​​​

          Comment

          Working...
          X