Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel PLUG POWER (PLUG) – Kopen of verkopen?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel PLUG POWER (PLUG) – Kopen of verkopen?

    Groene energie, zero-emissie aandrijving... het zijn allemaal onderwerpen die zeer actueel zijn. Electriciteit, geproduceerd door batterijen, lijkt de meest belangrijke bron voor aandrijving in voertuigen te worden. Maar dit is nog lang niet zeker. Anderen hebben een voorkeur voor waterstof. Het voordeel van waterstof is dat je het kan tanken zoals benzine. Gebruikers staan dus niet te wachten tijdens het opladen.

    Het aandeel Plug Power is de waterstof specialist. Het bedrijf maakt installaties die waterstof produceren en waterstof celsystemen voor voertuigen. Vraag is er genoeg, maar Plug Power kan niet voldoende produceren. Een nieuwe fabriek gaat binnenkort van start en dit gaf de koers van Plug Power een duw in de rug.

    De broker Freestoxx heeft een gespecialiseerde pagina waarop Plug Power op de voet gevolgd kan worden. Essentieel nieuws, de koers en een technische analyse staan ter beschikking.

    Plug Power stock voor beleggers en traders.

    Betaal jij nog commissies wanneer je aandelen koopt? Dat is niet meer nodig. Met de broker Freestoxx kun je aandelen op de beurs kopen zonder commissie te betalen.




  • #2
    De koers van het aandeel Plug Power kreeg een eerste boost vorige week. De fabrikant van waterstof installaties kreeg een mooie bestelling uit Australië. Een tweede oppepper kwam kort erna. PLUG meldde dat het een bestelling had gekregen voor het grootste project in de olie en gas sector in Europa. Om welk project het gaat, wie de koper is en hoeveel de bestelling waard is deelde Plug Power niet mee. Beleggers zijn in ieder geval enthousiast. De indruk dat er nu ook internationale bestellingen binnenkomen stuwt de koers naar boven met ongeveer 24% in de laatste drie maanden.

    Betaal jij nog commissies wanneer je aandelen koopt? Dat is niet meer nodig. Met de broker Freestoxx kun je aandelen op de beurs kopen zonder commissie te betalen.

    Comment


    • #3
      Analisten van de bank HSBC volgen nu ook het aandeel Plug Power. In hun eerste rapport klasseren ze PLUG als 'kopen'. Het koersdoel is 11$. De koers zelf toonde geen positieve reactie op het rapport van HSBC. Het aandeel Plug Power stond vrijdag op het laagste punt in drie jaar.

      Betaal jij nog commissies wanneer je aandelen koopt? Dat is niet meer nodig. Met de broker Freestoxx kun je aandelen op de beurs kopen zonder commissie te betalen.​

      Comment


      • #4
        Sinds het begin van dit jaar daalde de Plug Power koers met -25%. Plug Power gaf reeds eind vorig jaar te kennen dat het vermoedelijk vers kapitaal zal moeten aantrekken. Vers kapitaal aantrekken is te doen maar zal de bestaande aandeelhouders aanzienlijk verwateren. Dit weegt mee op de koers. De huidige koers staat -98% onder de eerste beurskoers in 1999. Merkwaardig genoeg blijven de analisten eerder positief over Plug Power. Van de 31 analisten die Plug Power volgen, staan er 10 op 'Kopen' en 2 op 'Verkopen'. Het gemiddelde koersdoel van de analisten (7,82 $) is zelfs meer dan het dubbele van de huidige koers (3,35 $). Het is duidelijk dat de analisten in waterstof als groene energie geloven, maar dit is nog geen reden dat Plug Power de kampioen wordt. De realiteit? Dit bedrijf zit in geldnood. De theorie? Plug Power beweert dat het de huidige omzet van 1,3 miljard $ kan verhogen tot 30 miljard $ in drie jaar tijd. Ieder beslist voor zich.

        Betaal jij nog commissies wanneer je aandelen koopt? Dat is niet meer nodig. Met de broker Freestoxx kun je aandelen op de beurs kopen zonder commissie te betalen.​​

        Comment

        Working...
        X