Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel Electronic Arts (EA) – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel Electronic Arts (EA) – Kopen of verkopen

    Het aandeel Electronic Arts staat voor een eerste belangrijke beslissing na enkele verliezen in de afgelopen dagen.

    evolutie aandeel electronic arts

    In februari 2021 naderden de aandelen van het gamebedrijf Electronic Arts hun all-time high van 151,25$ uit juli 2018. Dit niveau bleek echter een te grote hindernis. Het aandeel stuiterde ervan af en kwam in een volatiele zijwaartse beweging terecht.

    Momenteel zit het aandeel in een dalende trend op 143,25$ en steun op 111,89$. In september 2022 naderde het aandeel deze ondergrens. Onlangs viel de waarde iets terug en handelt nu slechts licht boven de opwaartse trend, die op 117,54$ ligt.

    Koopkans?

    Het aandeel Electronics Arts zou zijn neerwaartse beweging op korte termijn kunnen beëindigen in het gebied van de opwaartse trend sinds december 2018 en stijgen in de richting van de neerwaartse trend sinds februari 2021, wat een koerswinst tot ongeveer 142-142,50$ zou kunnen betekenen. Als de uitbraak uit de consolidatie dan slaagt, is een grotere koopgolf in de richting van 192$ mogelijk.

    Een daling onder de opwaartse trend zou een tegenslag zijn voor de bulls, maar nog geen belangrijk verkoopsignaal. Dit zou alleen het geval zijn bij een stabiele daling onder 110,89$. In dat geval zouden verliezen in de richting van 82$ moeten worden verwacht.

    Conclusie: de bulls hebben nu de eerste van twee kansen om een opwaartse beweging van meerdere weken te starten.​

    STOP met commissies te betalen wanneer je je aandelen koopt! Kies voor www.freestoxx.com


    Last edited by SignalRadar; 03-01-2023, 10:34.
Working...
X