Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lockheed Martin: aandeel op nieuw record!
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lockheed Martin: aandeel op nieuw record!

    Uitbraken naar nieuwe all-time highs na een consolidatie worden vaak beschouwd als het vervolgsignaal voor de rally. Geldt dit ook voor Lockheed Martin?

    evolutie aandeel lockheed martin

    Het aandeel van de Amerikaanse wapenfabrikant Lockheed Martin vertoont al decennia een stijgende lijn. In februari 2021 bereikte de koers een recordhoogte van 442,53$, waarna een forse correctie volgde. Pas in januari 2022 wist men deze corrigerende beweging te doorbreken. Enkele weken later bereikte de waarde een nieuw record van 479,99$. In de laatste paar weken, duwde ze tegen deze hoogte. Op het hoogtepunt klom het tot 494,66$. Het aandeel brak vorige week net door deze hoogte.

    De rally kan doorgaan als...

    Als het aandeel zich boven 494,66$ vestigt, zou de rally kunnen aanhouden. Een mogelijke doelzone op middellange termijn is 615$.

    Mocht het aandeel echter onder 442,53$ zakken, dan wordt het beeld op de grafiek aanzienlijk somberder. In dat geval moeten verliezen in de richting van 378,10$ tot 324,23$ worden verwacht.

    Conclusie: de grafiek maakt een bullish indruk. Het aandeel heeft een goede kans om zijn langetermijnrally direct voort te zetten.

    Weekgrafiek, Lockheed Martin

    evolutie aandeel lockheed martin

    STOP met het betalen van commissies wanneer u uw aandelen koopt! Kies voor www.freestoxx.com


    Last edited by SignalRadar; 05-12-2022, 13:42.
Working...
X