Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel PEPSICO (PEP) – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Aandeel PEPSICO (PEP) – Kopen of verkopen

  Het kwartaalverslag van PepsiCo in oktober creëerde een nieuwe impuls voor het aandeel. Het stormt naar een nieuwe all-time high! Wat is technisch nog mogelijk?

  evolutie aandeel pepsico

  Een zeer goed voorbeeld van hoe fundamentele impulsen een nieuwe trendbeweging op gang kunnen brengen was het aandeel PepsiCo in oktober. Vandaag stormt het aandeel zelfs naar een nieuwe all-time high.

  Het kwartaalverslag in oktober was goed. In vergelijking met hetzelfde kwartaal van het voorgaande jaar steeg de omzet van Pepsi met bijna 9% tot 21,97$ miljard. Analisten hadden ruim 1$ miljard minder verwacht. Het bedrijfsresultaat steeg met 6,1% tot 3,35$ miljard. De winst per aandeel van 1,97$ was ook aanzienlijk hoger dan de markt had verwacht.

  Het management verhoogde zijn verwachtingen voor het hele jaar en verwacht nu een organische omzetgroei van 12% (oorspronkelijk 10%). De winst per aandeel zal naar verwachting met 10% stijgen (oorspronkelijk 8%). De analistenconsensus is nu 6,78$ per aandeel.​

  evolutie aandeel pepsico

  Bullish consolidatie is opgelost

  Het aandeel maakte toen een forse sprong en heeft nu weer een belangrijke pullback-lijn van de afgelopen maanden bereikt. Na een bullish consolidatie in de vorm van een a-b-c of vlag brak hij intraday uit naar een nieuwe all-time high. Als de kracht van de kopers daadwerkelijk voldoende is om het aandeel boven de eerder ingesloten lijn te houden, zou een sterk vervolgkoopsignaal worden geactiveerd. De doelstellingen in dit geval zijn 187$ op korte termijn en 198$ op middellange termijn. Hedges kunnen al in de markt worden geplaatst onder de low op 175,42$, waar nu ook de EMA50 staat.

  Conclusie: het aandeel PepsiCo is interessant voor breakout traders of RSI beleggers.​

  PepsiCo, daggrafiek
  evolutie aandeel pepsico

  STOP met het betalen van commissies als je je aandelen koopt! Kies voor www.freestoxx.com  “Over the long term, the stock market news will be good. In the 20th century, the United States endured two world wars and other traumatic and expensive military conflicts; the Depression; a dozen or so recessions and financial panics; oil shocks; a fly epidemic; and the resignation of a disgraced president. Yet the Dow rose from 66 to 11,497.”

  - Warren Buffett​
  Last edited by SignalRadar; 22-11-2022, 10:29.
Working...
X