Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel AMAZON (AMZN) – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Aandeel AMAZON (AMZN) – Kopen of verkopen

  De enorme retail- en e-commercetak van Amazon (ticker AMZN) zou, aldus insiders, een actie begonnen zijn om van derden verkopers op de site forfaitaire bedragen te vragen om de lagere winstmarges te compenseren.

  Aandeel Amazon.

  Het bedrijf zou de verkopers ook hebben verteld dat het hen niet langer de volledige prijs zal vergoeden van producten die in de Amazon magazijnen of tijdens de levering zijn beschadigd. Bovendien wordt de hoeveelheid voorraad die elke verkoper op de Amazon-sites mag opslaan verminderd. Verschillende niet bij naam genoemde verkopers, vrezen dat zij tijdens de cruciale feestdagen niet genoeg voorraad beschikbaar zullen hebben.

  Amazon heeft ook gewaarschuwd dat het rekent met de traagste omzetgroei gedurende alle feestdagen periodes ooit. Dit komt na het nieuws dat Amazon voorbereidingen treft om 10.000 werknemers te ontslaan.

  Het goed nieuws, voor aandeelhouders, is dat Amazon blijkbaar niet bij de pakken neer blijft zitten. Het bedrijf lijkt er zich van bewust dat de productiviteit naar boven moet en de kosten naar beneden. Na de jarenlange ongekende groei is dit ook niet abnormaal voor bedrijven. Een fitnesskuur om af te slanken, kan de koers van het aandeel ondersteunen.

  STOP met het betalen van commissies wanneer je aandelen koopt! Werk met broker www.freestoxx.com en betaal 0,00 € wanneer je je aandelen op de beurs koopt.

 • #2
  ​Het is misschien een rustige periode op de Amerikaanse aandelenmarkt, maar er wordt gehoopt dat mensen vandaag druk zullen winkelen als Black Friday begint. De prognoses wijzen echter op een trage omzetgroei, deels omdat de meeste bedrijven gebukt gaan onder een voorraadoverschot dat hen ertoe dwingt diepere kortingen over langere periodes aan te bieden, wat meer omzet aan dit weekend zou kunnen onttrekken. Zo hield Amazon in oktober voor het eerst zijn tweede prime verkoopmanifestatie. Amazon worstelt vandaag ook met stakingen in de VS, VK, India, Japan, Australië, Zuid-Afrika en heel Europa, waardoor één van de drukste verkoopperiodes van het jaar verstoord dreigt te worden. Het initiatief 'Make Amazon Pay' heeft werknemers in meer dan 30 landen opgeroepen tot stakingen.

  evolutie aandeel amazon

  STOP met het betalen van commissies wanneer je aandelen koopt! Werk met broker www.freestoxx.com en betaal 0,00 € wanneer je je aandelen op de beurs koopt.​
  Last edited by SignalRadar; 25-11-2022, 14:40.

  Comment

  Working...
  X