Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel SNAP (SNAP) – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel SNAP (SNAP) – Kopen of verkopen

    De inkomsten van Snap stegen met 6% tot 1,13$ miljard. Dat was in lijn met de marktramingen, maar is het vijfde achtereenvolgende kwartaal van tragere groei op jaarbasis en dit door een zwakkere advertentiemarkt, hevigere concurrentie en beleidswijzigingen bij Apple. De aangepaste winst per aandeel van 0,08$ kwam hoger uit dan de verwachte 0,03$, maar was nog steeds minder dan de helft van wat de onderneming het jaar daarvoor behaalde. Er kwamen ook 16 miljoen nieuwe gebruikers bij, aanzienlijk meer dan de voorspelde 11,6 miljoen.

    evolutie aandeel snap

    De nieuwe Snapchat+ abonnementsdienst heeft ook 1,5 miljoen gebruikers aangetrokken sinds de lancering eerder dit jaar. Snap heeft zijn personeelsbestand ingekrompen om kosten te besparen, meer experimentele investeringen on hold gezet en probeert zijn inkomsten te diversifiëren. De markten verwachten dat het moeilijk blijft en voorspellen dat de inkomstengroei in het vierde kwartaal verder zal stagneren. Een groot aantal brokers hebben vanmorgen hun koersdoel voor Snap verlaagd, waaronder Jefferies van 17$ naar 12$, Credit Suisse van 22$ naar 17$ en JPMorgan van 10$ naar 8$.

    STOP met het betalen van commissies wanneer u uw aandelen koopt! Kies voor www.freestoxx.com




    Last edited by SignalRadar; 21-10-2022, 12:41.

  • #2
    Snapchat
    Snap had vorige week al een waarschuwingsschot afgegeven dat er in marketingbudgetten werd gesneden, toen het social media-aandeel zijn traagste omzetgroei ooit boekte, wat het aandeel naar het laagste niveau sinds februari 2019 stuurde. Aandelen zijn sindsdien een beetje opgeveerd, maar staan opnieuw onder druk nu de Alphabet-resultaten door de bredere markt golven, met het aandeel vandaag 3,5% lager.

    Comment

    Working...
    X