Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel BANK OF AMERICA (BAC) – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel BANK OF AMERICA (BAC) – Kopen of verkopen

    Bank of America heeft een daling van de nominale winst per aandeel tot 0,81$ (t.o.v. 0,85$ vorig jaar) bekend gemaakt. Daarmee hebben ze de schatting van de analisten op 0,78$ overwonnen. Het bedrijf boekte 898$ miljoen aan voorzieningen, wat hoger was dan verwacht, maar de netto afboekingen waren lager dan verwacht, wat suggereert dat consumenten en bedrijven in een sterkere positie dan verwacht zitten. De daling van de niet-rentebaten werd gecompenseerd door een stijging van de nettorentebaten met 24% als gevolg van hogere rentetarieven en een solide groei van de leningen.

    evolutie aandeel bank of america

    STOP met het betalen van commissies als je je aandelen koopt! Kies voor www.freestoxx.com



    “Over the long term, the stock market news will be good. In the 20th century, the United States endured two world wars and other traumatic and expensive military conflicts; the Depression; a dozen or so recessions and financial panics; oil shocks; a fly epidemic; and the resignation of a disgraced president. Yet the Dow rose from 66 to 11,497.”

    - Warren Buffett​
    Last edited by SignalRadar; 18-10-2022, 10:29.

  • #2
    Het aandeel Bank of America is de afgelopen dagen sterk gecorrigeerd. Het staat momenteel echter op de rand van een nieuw koopsignaal.

    evolutie aandeel bank of america

    Na een zeer aanzienlijke tegenbeweging die begin oktober net onder de 30$ begon, kwam het aandeel begin december nog meer onder druk te staan. Deze verkoopdruk eindigde pas midden december net boven de 31$. Dus alle winsten die kortstondig werden geboekt, waren weer verdwenen. Zullen de bulls blijven wegtrekken of komt er binnenkort een procyclisch koopsignaal?

    Kijk uit naar de 34$ markering

    Aangezien de dynamische sell-off stopte bij een centrale steunzone, hebben de bulls nog steeds de kans dat er binnenkort een nieuwe herstelgolf komt. Het uitgangspunt had al op 31,25$ kunnen liggen. Een dagelijkse sluiting boven 34$ zou een procyclisch koopsignaal activeren met een (minimaal) koersdoel van 36,50$. Verder koerspotentieel zou ontstaan na een dagelijkse sluiting boven dit niveau. In dat geval zou een stijging naar de ronde 40$ mogelijk zijn.

    Conclusie: de geïnteresseerde belegger wacht nu geduldig op het koopsignaal. Na dit koopsignaal moet de stop gezet worden op de laatste low, momenteel op 31,25$.​

    Bank of America, daggrafiek

    evolutie aandeel bank of america

    Download het gratis demo account van WH Selfinvest
    Bent u een actieve belegger?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders

    Last edited by SignalRadar; 02-01-2023, 09:15.

    Comment

    Working...
    X