Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel TESLA (TSLA) – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  De koers van de Tesla aandelen daalt nadat de leveringen in het derde kwartaal veel lager uitvielen dan verwacht. De misser is des te significanter omdat analisten hun prognoses voorafgaand aan de update al hadden verlaagd. Tesla geeft onderbrekingen in de productie de schuld. De daling in leveringen wakkert de angst aan over de vraag of er meer prijsverlagingen nodig zullen zijn. Tesla herhaalt zijn doel om 1,8 miljoen auto's te produceren in 2023. De winstramingen voor het derde kwartaal komen nu in gevaar en zullen worden verlaagd in de aanloop naar de financiële resultaten later deze maand.

  Met broker www.freestoxx.com kun je Tesla aandelen kopen op de beurs ZONDER commissie te betalen.​​

  Comment


  • #32
   De twee elementen die analisten vreesden werden waarheid. Tesla leverde minder voertuigen in het derde kwartaal dan gepland. En de winstmarge daalde meer dan geraamd. De winstmarge die recent nog rond 20% stond daalde tot 7,6%. De prijzenoorlog die Tesla startte vreet duidelijk in de marge. De winst kwam er omdat Tesla in de kosten knipte. De autobouwer verklaarde dat dit dé focus is voor de nabije toekomst. Tesla sleept de koers van andere EV fabrikanten zoals Lucid Group, NIO, Li Auto en Xpeng mee de diepte in.

   Met broker www.freestoxx.com kun je Tesla aandelen kopen op de beurs ZONDER commissie te betalen.​​​

   Comment


   • #33
    Tesla noteert lager en staan op het punt naar het laagste niveau sinds begin juni te gaan. Het aandeel ligt op koers om voor een vierde achtereenvolgende sessie terrein te verliezen, omdat de markten zich zorgen maken over de afnemende vraag en de druk van de prijsverlagingen. Tesla verlaagde de prijzen om de vraag te laten groeien. Dit zet de marges onder druk. Bovendien, terwijl een grote opeenvolgende daling van de productie in het derde kwartaal werd toegeschreven aan fabrieksonderbrekingen, hadden ook de leveringen te lijden en blijven de voorraadniveaus hoog. Dat voedt de vrees dat er meer prijsverlagingen nodig zullen zijn om de fabrieken draaiende te houden en dat de winstgevendheid verder onder druk zal komen te staan.

    "Tesla is een ongelooflijk capabel schip", zei Musk. "We gaan niet zinken, maar zelfs een groot schip in een storm heeft uitdagingen."

    De zwakkere vooruitzichten hebben ertoe geleid dat Wall Street de verwachtingen naar beneden heeft bijgesteld. Tesla's gemiddelde koersdoel staat vandaag op 228,50$, een daling ten opzichte van $ 254,50 voordat het bedrijf vorige week zijn kwartaalcijfers bekendmaakte.

    Tesla zei dat het verwacht de kapitaaluitgaven in 2023 meer dan 9$ miljard zullen bedragen en daarna zullen dalen naar 7-9$ miljard voor de volgende twee jaar. Het is niet de eerste keer dat Tesla zijn budget voor dit jaar verhoogt. In januari begon het met een budget van 6-8$ miljard.

    Met broker www.freestoxx.com kun je Tesla aandelen kopen op de beurs ZONDER commissie te betalen.​​


    Last edited by SignalRadar; 23-10-2023, 16:29.

    Comment


    • #34
     Tesla aandelen staat op het laagste niveau in meer dan vijf maanden. Dit komt na de zware verliezen die we gisteren zagen toen het aandeel instortte door de vrees dat de vraag naar elektrische voertuigen afneemt ondanks de golf van prijsverlagingen die we dit jaar hebben gezien.

     Met broker www.freestoxx.com kun je Tesla aandelen kopen op de beurs ZONDER commissie te betalen.​​

     Comment

     Working...
     X