Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel LVMH – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel LVMH – Kopen of verkopen

    Luxegigant Louis Vuitton, met een portefeuille van merken variërend van alcohol tot juwelen, zal deze week een update geven over het derde kwartaal. Hierbij ligt de nadruk op de omzetcijfers over de eerste negen maanden van het jaar. Analisten voorspellen een omzetstijging van 22% tot EUR 55,6 miljard, vergeleken met EUR4 4,2 miljard een jaar eerder. Deze resultaten zijn te danken aan de veerkracht van het meer welvarende winkelpubliek in moeilijkere economische tijden. De resultaten, indien bevestigd, zijn des te indrukwekkender omdat de groei in China, een enorme markt voor luxegoederen, dit jaar matig is gebleven door Covid-19 beperkingen.

    Luxegoederen.

    Verwacht wordt dat alle afdelingen in het derde kwartaal, net als in het tweede kwartaal, een groei met dubbele cijfers hebben gerealiseerd. Het groeitempo laag wel iets lager. De heropening van China biedt een extra katalysator voor de tweede helft, maar de sterke prestaties tot dusver tonen ook de kracht en de breedte van de LVMH activiteiten.

    LVMH zal ook een update geven over zijn vooruitzichten. Deze schatting van de voortuitzichten is meestal vaag bij LVMH, dus daar moet niet teveel verwacht worden. Analisten denken momenteel dat de omzetgroei in de laatste drie maanden van 2022 voor het vierde achtereenvolgende kwartaal zal vertragen, maar LVMH ligt nog steeds op koers om over het hele jaar een dubbelcijferige groei van zowel omzet als winst te realiseren.

    STOP met het betalen van commissies wanneer je aandelen koopt! Kies voor broker www.freestoxx.com



Working...
X