Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel NETFLIX (NFLX) – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Aandeel NETFLIX (NFLX) – Kopen of verkopen

  Netflix aandelen hebben de grootste stijging in bijna acht maanden gemaakt, nadat Atlantic Equities de streamingdienst verhoogde van neutraal naar overwogen. Dit is de laatste broker die het bedrijf een warm hart toedraagt nu het zich voorbereidt op de lancering van een advertentie dienst. De nieuwe advertentie dienst "zou uiterst belangrijk kunnen zijn", maar is nog niet verwerkt in de consensusramingen, aldus Atlantic Equities, die eraan toevoegt dat het bedrijf gelooft dat het maandelijks maar liefst 26$ zou kunnen verdienen aan elke gebruiker van de dienst. Wat drie keer zoveel zou zijn als het niveau dat wordt bereikt door rivaal Hulu.

  evolutie aandeel netflix

  Het zei dat er een risico bestaat dat sommige abonnees overstappen naar het goedkopere alternatief, maar zei dat dit de gemiddelde inkomsten per gebruiker een algemene impuls zou kunnen geven. Dit zou Netflix zo'n 6,7$ miljard aan inkomsten kunnen opleveren in de eerste drie jaar na de lancering. Het koersdoel werd verhoogd van 211$ naar 283$. "Wij geloven dat de schattingen van de verkoopzijde momenteel weinig rekening houden met reclamevoordelen, hoewel wij, gezien de prestaties van het aandeel, geloven dat de koopzijde een voorsprong heeft.

  STOP met het betalen van commissies wanneer u uw aandelen koopt! Kies voor www.freestoxx.com


  Last edited by SignalRadar; 29-09-2022, 18:15.

 • #2
  Alle ogen zijn gericht op zijn nieuwe advertentie-ondersteunde fase die volgende maand gelanceerd wordt. Dit terwijl de streaminggigant de gebruikersgroei weer probeert aan te zwengelen. Analisten en beleggers zijn de afgelopen weken warm gelopen voor het idee en geloven dat het lucratieve karakter van reclame ook de winstgevendheid zou kunnen stimuleren.

  evolutie aandeel netflix

  Beleggers zullen hopen dat het een aantal stevige doelen kan stellen. In een rapport van de Wall Street Journal staat dat Netflix streeft naar 13,3 miljoen advertentie-ondersteunde abonnees in de VS en 40 miljoen wereldwijd tegen het derde kwartaal van 2023. Voor dit kwartaal wordt verwacht dat Netflix één miljoen abonnees toevoegt om een deel van de verloren abonnees terug te winnen, maar Wall Street vreest dat het zijn marge- en kasstroomrichtlijnen voor het hele jaar zal moeten verlagen.


  Attached Files
  Last edited by SignalRadar; 18-10-2022, 09:13.

  Comment


  • #3
   Netflix aandelen ondervinden nog steeds de positieve impact van de publicatie van de kwartaalresultaten eerder deze week. De markten waren zeer optimistisch over de advertentie strategie van volgend jaar. Het bedrijf versloeg de verwachtingen en maakte aanspraak op de titel van toonaangevende streamingdienst. Het voegde 2,4 miljoen abonnees toe, wat indruk maakte aangezien het had gehoopt 1 miljoen toe te voegen.

   evolutie aandeel netflix

   Het zei dat het hoopt nog eens 4,5 miljoen toe te voegen in het vierde kwartaal. Dat heeft het opnieuw voor op rivaal Disney, maar het zal waarschijnlijk zijn kroon weer verliezen wanneer Disney volgende maand rapporteert. Netflix benadrukte echter dat het een hogere betrokkenheid heeft dan zijn rivalen en dat het de enige is die winst maakt. De advertentie-ondersteunde dienst lanceert volgende maand, maar verwacht geen impact tot 2023.

   STOP met het betalen van commissies wanneer u uw aandelen koopt! Kies voor www.freestoxx.com
   Last edited by SignalRadar; 21-10-2022, 15:58.

   Comment


   • #4
    Netflix aandelen hebben deze week verder terrein gewonnen doordat de markten warmliepen voor de plannen om de groei van het aantal abonnees te stimuleren via zijn nieuwe advertentie ondersteunde service. De aandelen bereikten dinsdag hun hoogste niveau in meer dan zes maanden, maar gaven daarna weer wat van die winst terug. BofA Global Research zei deze week dat Netflix zal blijven profiteren van zijn marktleidende rol en sterke abonneegroei buiten de VS, en voegde eraan toe dat reclame de kasstroom en winstgevendheid zal helpen versterken.

    Netflix, weekgrafiek (bron: Freestoxx)

    evolutie aandeel netflix
    Wilt u commissievrij aandelen handelen?

    Test de demo nu

    Uw voordelen:
    • Alle NYSE- en Nasdaq-aandelen
    • Geen commissies (0,00$)
    • Geen spreidingstoeslag
    • Geen negatieve rentevoeten

    "Je moet weten wat je bezit en waarom je het bezit."

    - Peter Lynch -​
    Last edited by SignalRadar; 18-11-2022, 14:47.

    Comment

    Working...
    X