Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel Bed, Bath & Beyond (BBBY) – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel Bed, Bath & Beyond (BBBY) – Kopen of verkopen

    Bed Bath & Beyond publiceert zijn kwartaalresultaten donderdag. Het management moet nog veel werk verzetten om beleggers ervan te overtuigen dat zij het juiste plan hebben om een nieuwe wending te geven aan de onderneming. Het heeft onmiddellijk maatregelen genomen door nieuwe fondsen aan te trekken, slecht presterende winkels te sluiten en zijn voorraad aan te passen, maar beleggers zullen meer details willen horen over hoe - en vooral wanneer - dit de prestaties zal verbeteren.

    evolutie aandeel bed bath and beyond

    De vooruitzichten blijven voorlopig somber. De tweede helft zou beter moeten zijn dan de eerste, maar het is nog steeds moeilijk voor beleggers om enthousiast te worden, aangezien Bed Bath & Beyond heeft gezegd dat de vergelijkbare omzet over het hele jaar zal dalen met ongeveer 20%. Het bedrijf heeft gewaarschuwd dat het alleen al in het tweede kwartaal een vrije kasuitstroom van ongeveer 325 miljoen dollar zal rapporteren. Wall Street verwacht dit kwartaal een omzetdaling van bijna 27% ten opzichte van vorig jaar tot 1,45$ miljard en een verlies van 121,8$ miljoen ten opzichte van de 84,6$ miljoen winst van een jaar eerder.

    Bed, Bath and Beyond, uurgrafiek (bron: Freestoxx)

    evolutie aandeel bed bath and beyond
    Test een kosteloze demo rekening van WH Selfinvest.



    "Het maakt niet uit hoe langzaam je gaat, zolang je maar niet stopt"

    - Confusius -



    Last edited by SignalRadar; 28-09-2022, 13:33.

  • #2
    Bed Bath & Beyond staat lager in de aanloop naar de kwartaalcijfers van donderdag. Het management moet nog veel werk verzetten om beleggers ervan te overtuigen dat zij het juiste plan hebben om de problemen bij de detailhandelaar in huishoudartikelen en babyartikelen op te lossen. Het heeft onmiddellijk maatregelen genomen door nieuwe fondsen aan te trekken, slecht presterende winkels te sluiten en zijn voorraad aan te passen. Beleggers zullen echter meer details willen horen over hoe - en vooral wanneer - dit de prestaties zal verbeteren.

    De vooruitzichten blijven voorlopig somber. De tweede helft van dit jaar zou beter moeten zijn dan de eerste, maar het is nog steeds moeilijk voor beleggers om enthousiast te worden, aangezien Bed Bath & Beyond heeft gezegd dat de vergelijkbare omzet over het hele jaar zal dalen met "ongeveer 20%". Het bedrijf heeft gewaarschuwd dat het alleen al in het tweede kwartaal een vrije kasuitstroom van ongeveer 325 miljoen dollar zal rapporteren.

    Wall Street verwacht dit kwartaal een omzetdaling van bijna 27% ten opzichte van vorig jaar tot $1,45 miljard en een verlies van $121,8 miljoen ten opzichte van de $84,6 miljoen winst van een jaar eerder.

    STOP met het betalen van commissies wanneer je Amerikaanse aandelen koopt! Kies voor www.freestoxx.com

    Comment


    • #3
      De laatste reeks resultaten die het bedrijf vorige week bekendmaakte, wekte niet het vertrouwen dat het nieuwe turnaround plan de geplaagde homeware- en babyretailer er weer bovenop kan helpen. De omzet daalde met 28% in het kwartaal, terwijl het merk buybuy BABY, dat wordt beschouwd als het enige lichtpuntje van het bedrijf, ook een scherpe daling van de omzet liet zien dankzij moeilijke vergelijkingscijfers van vorig jaar.

      De verliezen waren twee keer zo groot als verwacht. Vorige maand onthulde het bedrijf een plan om nieuwe fondsen aan te trekken, slecht presterende winkels te sluiten en zijn inventaris aan te passen, maar het waarschuwde dat de zaken nog wel even somber zouden blijven en herhaalde de verwachting dat de vergelijkbare omzet dit jaar met ongeveer 20% zou dalen. Bed Bath & Beyond mag dan wel een geldinjectie hebben gekregen, maar het bedrijf is al bezig met het opmaken van nieuwe financiering met een kasuitstroom van 320,5 miljoen dollar in het kwartaal. Het eindigde augustus met slechts 135,3 miljoen dollar in kas.

      Het bedrijf zei dat het hoopt dat de operationele cash flow break-even zal zijn tegen het einde van het lopende boekjaar en dat het is begonnen met het afbouwen van de opgebouwde voorraden. Wells Fargo zei dat de "resultaten onverdedigbaar waren" en dat het management "heel hard zal moeten werken om de onderliggende trends te verbeteren".

      Koop je aandelen, zonder commissies te betalen met broker www.freestoxx.com


      Comment


      • #4
        Bloomberg meldde gisteren dat obligatiehouders de obligaties die in 2024 moeten worden terugbetaald, willen omruilen voor effecten met een langere looptijd. De bedoeling hiervan is de in moeilijkheden verkerende huishoudelijke winkelier wat ademruimte te geven om de zaken te keren. Volgens een niet nader genoemde bron zouden de obligatiehouders, die samen voor ongeveer 284 miljoen dollar aan obligaties bezitten, als onderdeel van de deal een tweede pandrecht krijgen op de meeste of alle activa van het bedrijf.verlies

        We blijven alle opties bekijken om onze kapitaalstructuur te verbeteren', aldus een woordvoerder van Bed Bath & Beyond.
        De markten blijven niet overtuigd van het plan van de onderneming om een ommekeer te bewerkstelligen door nieuwe fondsen aan te trekken, slecht presterende winkels te sluiten en de inventaris op te schonen. Het feit dat het bedrijf alleen al in het laatste kwartaal meer dan 320 miljoen dollar aan contanten heeft verbruikt, baart beleggers ook zorgen, aangezien het aan het eind van het laatste kwartaal slechts 135 miljoen dollar aan contanten overhield.​
        Last edited by SignalRadar; 12-10-2022, 15:16.

        Comment

        Working...
        X