Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel META (META) – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  De zakenbank Morgan Stanley (MS) geeft de koers van Meta een duwtje in de rug. MS schreef dat Meta in 2024 een omzetgroei van 13% kan leveren. Belangrijker nog, de winst per aandeel zal stijgen naar 18,50 $. Dit opent de weg naar een winst van 20 $ per aandeel. Het MS doel voor de koers van MS is 375 $. Het gemiddelde koersdoel berekent door meer dan 60 brokers ligt momenteel op 363 $. De koers kan volgens deze ramingen dus met 21% stijgen.

  STOP met het betalen van commissies wanneer je Amerikaanse aandelen koopt! Kies voor www.freestoxx.com

  Comment


  • #17
   Vorig jaar steeg de koers van Meta met meer dan 170%. Beleggers zijn tevreden. Het is duidelijk dat het aandeel de wind in de zeilen heeft. Van de 63 analisten die Meta volgen, klasseren niet minder dan 45 onder hen het aandeel op 'Kopen'. De huidige koers (374 $) ligt nog onder het gemiddelde koersdoel (387,3 $). Er zit dus nog rek op. Wall Street gelooft in Meta om verschillende redenen. De financiële cijfers zijn goed (een stijgend rendement op het gebruikte kapitaal) en Meta lijkt goed gepositioneerd in de zeer belangrijke kunstmatige intelligentie (KI) revolutie. Met de Stock-Box service kun je eenvoudig in KI aandelen met momentum beleggen.

   STOP met het betalen van commissies wanneer je Amerikaanse aandelen koopt! Kies voor www.freestoxx.com​​

   Comment


   • #18
    De kwartaalresultaten van Meta waren uitstekend. Het knippen in de kosten werpt duidelijk vruchten af. De koers reageert positief. Alsof dit niet voldoende was, kondigde Meta ook aan dat het vanaf nu elk kwartaal een dividend gaat betalen. Het dividend is niet reusachtig, maar het geeft aan dat er vrije cash flow is, zelfs met hoge investeringen in de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie (KI) technologie (artificial intelligence). Het Meta management hamert iets minder op KI dan het management van andere tech bedrijven. Dit komt omdat Meta zich concentreert op de - volgens Meta - aardverschuiving versie van KI: AGI (Artificial General Intelligence). AGI gaat nog veel verder dan AI. Meta hoopt hier dé marktleider te worden. Met de Stock-Box service kun je in KI aandelen met momentum beleggen.

    STOP met het betalen van commissies wanneer je Amerikaanse aandelen koopt! Kies voor www.freestoxx.com​​

    Comment

    Working...
    X