Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
American Express - herstel kan nog steeds
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • American Express - herstel kan nog steeds

  Het aandeel American Express zat gisteren in een neerwaartse beweging van ongeveer 3%, wat de waarde terug duwde naar het dieptepunt van begin deze maand. Niettemin heeft de koopzijde nog steeds de kans om het herstel sinds juli voort te zetten.

  evolutie aandeel american express

  Sinds februari van dit jaar zit het aandeel van de Amerikaanse kredietdienstverlener American Express in een correctie van de eerdere opwaartse trend. Dit heeft na het einde van de Coronacrash in maart 2020 tot een bijna verdrievoudiging van de koers geleid. In de loop van deze correctie werd de voormalige recordhoogte van 138,04$ midden juni voor het eerst aangevallen, maar uiteindelijk door de koopzijde verdedigd. De herstelstoot die toen werd ingezet, ligt momenteel voor het grijpen, want het aandeel is begonnen aan een driehoekscorrectie na het bereiken van een hoogtepunt op 166,06$. Het aandeel stevent momenteel af op de bodem van deze correctiefase.

  De stieren hebben echter nog steeds de kans om de steun op 145,55$ te gebruiken voor een tegenaanval en het aandeel weer te laten stijgen naar 155$. Boven dit niveau zou het herstel kunnen leiden naar de high van augustus en zelfs naar de weerstand op 170,78$. Mocht het aandeel in het verdere verloop boven 170,78$ uitbreken, dan zou een koopsignaal op middellange termijn worden geactiveerd.

  Dalingen onder 145,55$ daarentegen zouden leiden tot verdere dalingen tot 138,04$ en mogelijk 134,12$.

  Conclusie: de kans op een voortzetting van het herstel vanaf juli is nog steeds aanwezig. Daarvoor moet het aandeel echter de 146,55$ verdedigen en in de nabije toekomst door de weerstand op 155$ breken.

  American Express, daggrafiek (bron: godmode trader)

  evolutie aandeel american express

  Trade goud futures of CFD's met deze GRATIS demo
  "U hoeft niet vaak te handelen. Als u gedurende de dag één of twee bewegingen naar de koerdoelen met een goede omvang kunt opvangen, kunt u een goed inkomen verdienen en de handelskosten laag houden."
  Attached Files
  Last edited by SignalRadar; 22-09-2022, 08:30.
Working...
X