Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Oracle - hoe reageert het aandeel op de huidige cijfers?
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Oracle - hoe reageert het aandeel op de huidige cijfers?

  Het aandeel Oracle heeft onlangs laten zien dat het weer beter gaat en reageert positief op de huidige cijfers. Komt er nu ook een nieuw koopsignaal?

  evolutie aandeel oracle

  Oracle maakte gisteren na beurs zijn kwartaalcijfers bekend. De winst per aandeel van 1,03$ bleef 0,05$ onder de verwachtingen. De omzet van 11,4$ miljard lag echter 0,07$ miljard boven de verwachtingen. De eerste reactie is positief. Gisteren sloot het aandeel op 77,08$ en noteert nu reeds 78,41$.

  Het aandeel noteerde zijn huidige all-time high in december 2021 op 106,34$. Vervolgens leed het aandeel enorme verliezen en daalde tot een dieptepunt van 63,76$.

  Vanaf midden juni herstelde het aandeel zich aanzienlijk en klom naar 79,88$. Dit niveau kon onlangs niet worden aangehouden. Er was een terugval nabij de belangrijke steunzone van 72,74-72,43$. De afgelopen dagen brak de waarde weer uit deze zone. ​

  Kan de rally aanhouden?

  Voor een nieuw koopsignaal zou het aandeel door de high op 79,88$ moeten breken. Als zo'n uitbraak slaagt, komt er ruimte richting 87,76$.

  Mocht het aandeel echter falen op deze hoogte, dan dreigt een nieuwe terugval in de richting van 72,74-72,43$.

  Conclusie: het aandeel reageerde aanvankelijk positief op de cijfers en sprong daarmee naar een belangrijke weerstand. Maar alleen een stabiele uitbraak daarboven zou verder potentieel vrijmaken.​

  Oracle, daggrafiek (bron: godmode trader)

  evolutie aandeel oracle

  GRATIS demo met CFD-Forex en Futures

  "Het maakt niet uit hoe langzaam je gaat, zolang je maar niet stopt"

  - Confusius -

  Last edited by SignalRadar; 13-09-2022, 08:53.
Working...
X