Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vooruitzichten VS - Houden de beren opnieuw stand?
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Vooruitzichten VS - Houden de beren opnieuw stand?

  Na twee teleurstellende vrijdagen voor kopers van Amerikaanse indices, kon het aan het eind van de vorige week bijna niet beter gaan voor hen. Op korte termijn staan deze weerstanden nu op het spel.

  wallstreet

  De Dow Jones heeft vrijdag geen moeite gedaan om de kloof in de grafiek te dichten. De index bleef opwaarts bewegen en nadert de EMA50. Aan het begin van de nieuwe handelsweek staat deze op een goede 32.320 punten. De dalende trendlijn sinds het hoogtepunt in augustus is ook niet ver meer. De index zou vandaag vriendelijk kunnen beginnen, maar zou in de loop van de dag bearish kunnen worden. Pas boven de EMA50 zal verder potentieel vrijkomen in de richting van 32.830 punten. De gap van vrijdag zou worden gesloten op 31.783 punten.​

  Dow Jones, daggrafiek (bron: godmode trader)

  evolutie dow jones

  Test een kosteloze demo rekening van WH Selfinvest.

  De Nasdaq 100 week vrijdag van het koersdoel af op 12.451 punten, maar ook in deze index faalden de beren over de hele linie. Nu richt de index zich op de volgende weerstanden. Dit is ook de neerwaartse trendlijn sinds augustus en de EMA50 op 12.639 punten. Alleen als de index zich daarboven vestigt, wordt een verdere stijging naar 12.844 punten waarschijnlijker. Tegenvallers ontmoeten nu steun op 12.451 en in de vorm van de gap van vrijdag op 12.374 punten.

  Nasdaq 100, daggrafiek (bron: godmode trader)

  evolutie nasdaq

  Trade Amerikaanse indexen met het gratis demo account van WH Selfinvest.

  Aan het einde van de vorige week maakte de S&P 500 ook een aanzienlijke sprong omhoog en kwam boven de weerstand op 4.018 punten. Zelfs de EMA50 op 4.055 punten kon de index niet afremmen.

  De nadruk ligt dus op de neerwaartse trend sinds augustus, die ook deze index heeft bereikt. Daarboven wacht een weerstand op 4.090 punten. Pas wanneer deze is bereikt, zou er ruimte zijn om in de richting van de 4.120 punten te gaan. 4.018 punten fungeren nu als steun. Daaronder zou de index de kloof van donderdag op vrijdag kunnen dichten op 4.010 punten.​​

  S&P500, daggrafiek (bron: godmode trader)

  evolutie S&P

  Test een kosteloze demo rekening van WH Selfinvest.

  "Risico ontstaat als je niet weet wat je doet."

  - Warren Buffett -​​
  Last edited by SignalRadar; 13-09-2022, 07:38.
Working...
X