Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ProLogis - Doorbraak boven weerstand op 130$
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • ProLogis - Doorbraak boven weerstand op 130$

  Het aandeel van ProLogis, een vastgoedbedrijf gevestigd in San Francisco (Californië), toonde de voorbije dagen een opwaarts momentum en zou op het punt kunnen staan om uit te breken boven de weerstand op 130$. In dit geval zou een verdere stijging naar de EMA200 op 134,80$ mogelijk zijn.

  evolutie aandeel prologis

  Het aandeel heeft een opwaartse tendens gekend sinds zijn dieptepunt op 106,46$ midden juni. Het vorige hoogtepunt van deze opwaartse beweging werd bereikt op 138,86$ op 16 augustus. Sindsdien heeft het aandeel een correctie ondergaan, die een dieptepunt van 121,43$ bereikte. Vervolgens ging het aandeel weer omhoog en was in staat om zowel de EMA10 als de EMA50 in de voorgaande week te overwinnen. Dit leverde twee opwaartse signalen op. Bovendien blijft het aandeel in de daggrafiek boven de Ichimoku wolk bewegen en vertoont het dus een eerder bullish beeld. Op vrijdag verliet het aandeel de handel in het weerstandsgebied rond 130$. Zal het aandeel er nu in slagen opnieuw opwaarts uit te breken?

  Prijsdaling onder EMA10 zou een bearish signaal zijn

  Als het ProLogis aandeel zijn opwaartse momentum van de vorige dag voortzet en aanhoudend boven de EMA50 en de weerstand op 130$ stijgt, dan zouden twee verdere sterkte signalen worden gegenereerd. In dit geval zou een verdere prijsstijging naar de EMA200 in de buurt van de huidige 134,8$ verwacht worden.

  Als het aandeel daarentegen van de weerstand op 130$ afspringt, is het belangrijk dat de Ichimoku wolk kan worden verdedigd. Indien de koers ook hier neerwaarts breekt, zou de situatie voor het ProLogis aandeel aanzienlijk verslechteren en kan een langdurige koersdaling naar het dieptepunt bij 106,46$ worden verwacht.

  Conclusie: het aandeel heeft weerstand bereikt op 130$ en beweegt momenteel direct in het gebied van de EMA50 rond 128,80$. Wanneer het opwaartse momentum van de afgelopen dagen kan worden voortgezet, zou een stijging naar de EMA200 op 134,80$ aanstaande kunnen zijn. Indien het aandeel daarentegen neerwaarts wegglijdt en ook de Ichimoku wolk verlaat, zou de situatie op lange termijn verslechteren en zou een retracement naar het dieptepunt op 106,46$ mogelijk worden.​

  ProLogis, daggrafiek (bron: godmode trader)

  evolutie aandeel prologis

  Trade futures of CFD's met deze GRATIS demo  "Word niet weggeduwd door de angsten in je hoofd. Laat je leiden door de dromen in je hart."

  - Roy T. Bennett -​
  Last edited by SignalRadar; 12-09-2022, 09:05.
Working...
X