Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Netflix - Nu of nooit!
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Netflix - Nu of nooit!

    Beleggers in Netflix hebben goede hoop dat de recente rally van het aandeel zal aanhouden en misschien zelfs zal leiden tot een ommekeer op middellange termijn. Terecht?

    evolutie aandeel netflix

    Traders en beleggers moeten de koers van het aandeel Netflix momenteel goed in de gaten houden. Nadat het aandeel in juli en augustus kon herstellen tot de weerstandszone op iets minder dan 250$, kwam er een correctie. Dit bevestigde helaas het gebied van de april gap als weerstand. Beleggers hadden natuurlijk gehoopt dat deze hindernis zou kunnen worden overwonnen en dat aldus een koopgolf in de richting van 350$ zou kunnen worden ingezet.

    Hoop in die richting hoeft nog niet begraven te worden. Hoewel de huidige correctie enkele risico's inhoudt, biedt zij ook de mogelijkheid om direct opwaarts te verlopen. Als de weerstandszone dan wordt overwonnen, zou de bullish turnaround op middellange termijn met het reeds genoemde koersdoel rond 350$ kunnen slagen.

    In tegenstelling tot dit bullish scenario blijft het aandeel helaas in zijn range sinds april. Indien zij in de bovenste weerstandszone faalt, dan zou een test van de onderste steunzone rond 170$ worden verwacht.

    Netflix, daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel netflix

    Test een kosteloze demo rekening van WH Selfinvest.



    "Het maakt niet uit hoe langzaam je gaat, zolang je maar niet stopt"

    - Confusius -
    Attached Files
    Last edited by SignalRadar; 02-09-2022, 11:45.
Working...
X