Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kan Apple de neerwaartse beweging stoppen?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kan Apple de neerwaartse beweging stoppen?

    Na een briljante rally die bijna de high van maart bereikte, raakten de stieren een beetje oververhit. Vandaag dreigt het breken van de steun op 157,26$ verdere dalingen in te zetten.

    evolutie aandeel apple

    Zo snel kan het soms gaan: maandagmorgen werd er gewezen op het gevaar op korte termijn dat het Apple aandeel zou instorten nadat de vorige vrijdag de prominente steun op 166,48$ was gebroken. Dit werd gevolgd door de verwachte sell-off naar de steun op 157,26$, die ook werd negatief werd doorkruist. Verdere negatieve signalen werden geactiveerd.

    Als het aandeel niet snel boven de steun stijgt en idealiter ook de weg terug vindt boven 163$, zal de correctie van de laatste weken waarschijnlijk doorgaan. Want één ding moet ook duidelijk gezegd worden: de opwaartse trend van het Apple aandeel wordt niet in gevaar gebracht door de verkoopgolven van de laatste dagen. Toch moet men voorbereid zijn op verliezen onder 157,26$.

    Indien de koers daarentegen onder dit niveau zou breken, zou de opwaartse trend slechts kunnen worden aangehouden indien de steun op 147,03$ wordt verdedigd.

    Apple, daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel apple

    Test een kosteloze demo rekening van WH Selfinvest.



    "Het maakt niet uit hoe langzaam je gaat, zolang je maar niet stopt"

    - Confusius -
    Last edited by SignalRadar; 02-09-2022, 07:20.
Working...
X