Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Analyse Twitter: aandeel begeeft het na afzegging Musk
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Analyse Twitter: aandeel begeeft het na afzegging Musk

    Het aandeel neemt een duik in de pre-market handel nadat Tesla CEO Elon Musk opnieuw overnameplannen annuleert.

    evolutie aandeel twitter

    Tesla CEO Elon Musk heeft in een formele brief de overnameplannen voor Twitter opnieuw geannuleerd. Twitter had cruciale informatie achtergehouden en was zijn verplichtingen in het kader van de overnameovereenkomst niet nagekomen, aldus Musk. Hij diende een brief in bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Musk had op 8 juli al in een brief laten weten dat hij niet door wilde gaan met de overname. De huidige opzeggingsbrief is een wijziging van de brief van 8 juli en zou zelfs geldig moeten zijn indien de brief van 8 juli "om welke reden dan ook ongeldig wordt verklaard", aldus de brief.

    In de eerste reactie daalde de koers van het aandeel met ongeveer 4,5% in de premarket-handel. Met het daaropvolgende prijsherstel zijn de verliezen teruggebracht tot -2,3% ten opzichte van de hoogste koers van vandaag vóór de marktintroductie en -1,3% ten opzichte van de slotkoers van gisteren op de NYSE.

    Real-time prijs inclusief premarket noteringen:

    evolutie aandeel twitter
    Test het gratis demo account van WH Selfinvest

    Gehavend op de kaart

    Op middellange termijn vertoont het aandeel geen duidelijke tendens. Wilde prijssprongen als gevolg van het heen en weer geschuif met de overname kenmerken de prijstrend dit jaar. Op zeer korte termijn hebben de beren het weer overgenomen met de daling tot onder de 42$. Dit geeft hen een licht voordeel en zou een verdere terugval tot ongeveer 37$ kunnen uitlokken.

    Onder 36,10$ zouden er verkoopsignalen opduiken. Daaronder zou het dieptepunt van het jaar op 33,50$ worden bereikt.

    Kleine koopsignalen zouden zich voordoen bij een terugkeer boven 42$ op de dagsluiting, verdere signalen voor de stieren liggen boven 45$.

    Conclusie: de handel in Twitter aandelen zal waarschijnlijk wisselvallig blijven tot de feiten rond de overname definitief zijn opgehelderd. Een positie aan de zijlijn is niet de slechtste keuze in deze situatie.

    evolutie aandeel twitter
    Test het gratis demo account van WH Selfinvest




    "U hoeft niet vaak te handelen. Als u gedurende de dag één of twee bewegingen naar de koerdoelen met een goede omvang kunt opvangen, kunt u een goed inkomen verdienen en de handelskosten laag houden."
    Last edited by SignalRadar; 30-08-2022, 14:42.
Working...
X