Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Take Two - de teleurstelling is voelbaar
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Take Two - de teleurstelling is voelbaar

    Het aandeel van de Amerikaanse ontwikkelaar van computerspelletjes heeft onlangs weer terrein moeten prijsgeven. De trendloze marktfase zet zich voort nadat de kopers onlangs groots hebben gefaald.

    evolutie aandeel take two

    Midden mei werd er voorspelt dat het aandeel na de crash zou herstellen bij 135,70-139,90$. Het hoogtepunt van het herstel werd bereikt op 137,43$ op 16/08, wat ook een poging was om uit de zijwaartse bandbreedte te breken die verscheidene maanden had geduurd. Deze uitbraak mislukte echter en werd gevolgd door een sterke sell-off. Het aandeel handelt opnieuw in het onderste derde deel van de zijwaartse range van de laatste maanden. De grafiek toont een valse uitbraak die mogelijk een zeer negatief signaal kan opleveren.

    Wachten op een uitbraak uit de range

    In principe hebben de beren weer een licht voordeel, maar het aandeel blijft in de trading range tussen 118-136$ zonder een signaal. De noodzaak voor actie op middellange termijn zou alleen ontstaan bij een uitbraak uit deze zijwaartse range.

    Indien de waarde duurzaam onder 118$ zakt, ontstaan er kleine verkoopsignalen op 114$, 112$ en 110$. Onder 110$ ligt het laagste punt van het jaar op 101,85$ in het verschiet.

    Aan de bovenkant zou een uitbraak boven 140$ nodig zijn voor grotere signalen. Pas dan zou het grafiekbeeld op middellange termijn aanzienlijk opklaren. Een eerste koersdoel zou op 159-160$ worden gesteld.

    Conclusie: na de recente teleurstelling van de kopers, proberen de beren het nu. Uiteindelijk moet men als trader op langere termijn geen partij kiezen en neutraal en voorzichtig blijven zolang de zijwaartse beweging van de laatste paar maanden aanhoudt.

    Takes Two Interactive Softwinc, daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel take two

    Test het gratis demo account van WH Selfinvest





    "Tenzij je je aandelen met 50% kunt zien dalen zonder in paniek te raken, moet je niet in de aandelenmarkt zitten."

    - Warren Buffett -
    Last edited by SignalRadar; 30-08-2022, 10:25.
Working...
X