Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Block - de stieren presteren zoals verwacht!
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Block - de stieren presteren zoals verwacht!

  De aandelen van de financiële dienstverlener konden de voorbije weken een zeer sterke prestatie op de beursvloer tevoorschijn toveren. Deze stijging werd ook geanticipeerd in de laatste grafiekanalyse.

  evolutie aandeel block

  Bij de laatste grafiekbespreking op 20 juli stond het aandeel net onder de grens van 70$. Koersdoelen van 77,50$ en 95$ werden genoemd. De EMA50 zou aanvankelijk een doel moeten zijn voor de stieren. Pas bij de tweede poging kwam het daadwerkelijk boven dit gemiddelde uit en het aandeel bereikte eind vorige week een hoogtepunt van rond 94$. Welke koersdoelen zijn nu haalbaar?

  Startpunt op 82$

  De stieren hebben de doelzone bereikt met de high net onder 94$. Om een veelbelovende nieuwe progressie te bekomen, zou het aandeel eerst wat moeten dalen. Tot ongeveer 82$ om daarna richting 100$ te gaan.

  Conclusie: beleggers die tot nu toe slechts gedeeltelijke winst hebben genomen op 80$, krijgen waarschijnlijk een tweede kans in de komende dagen, want een verdere stijging naar 95/100$ wordt verwacht op de daggrafiek.

  Block, daggrafiek (bron: godmode trader)

  evolutie aandeel block
  "Het geheim van winnen of verliezen op de beurs, is zo weinig mogelijk te verliezen als je aan het verliezen bent."

  - William J. O'Neil -
  Last edited by SignalRadar; 08-08-2022, 11:00.
Working...
X