Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Qualcomm - Nu tijd voor een opmars?
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Qualcomm - Nu tijd voor een opmars?

  Het aandeel Qualcomm zit in een opwaartse trend en momenteel in een korte correctie. Dit zou kunnen eindigen bij het laagste punt van de vorige dag en het aandeel zou aan de vooravond kunnen staan van een verdere stijging. Het eerste aanknopingspunt zou dan de weerstand op 160$ zijn.

  evolutie aandeel qualcomm

  Het aandeel zit in een opwaartse trend sinds het dieptepunt van 118,22$ op 23 juni en was eerst in staat om de EMA10 en 50 te overwinnen en vervolgens ook de EMA200, waarmee het opwaartse momentum bevestigd werd. Er was ook een bullish crossover van de EMA10 over de EMA50, wat ook wees op verder stijgende prijzen. Het hoogtepunt van de opwaartse beweging dat tot dusver werd bereikt, bevindt zich op 156,66$ op 22 juli. Daarna begon een normale correctie in de overheersende opwaartse trend, die als koersdiepte 143$ aangaf. Vanaf hier vond een tegenbeweging plaats en het aandeel sloot de handel met een stijgende dagelijkse kaars met lange onderste schaduw. Zal er nu een hernieuwde opwaartse beweging volgen naar de weerstand rond 156$?

  Bullish overlapping van EMA50 en EMA200?

  Het aandeel zit nog steeds duidelijk in een opwaartse trend en heeft de correctie kunnen beëindigen met de low op 143$. Een verdere stijging naar de nog steeds open gap op 150,55$ zou waarschijnlijk zijn. Kloven worden meestal snel gedicht. Als de stijging doorzet, kan de weerstand op 156$ worden overwonnen. Het volgende uitgangspunt zou dan het gebied rond 160$ zijn.

  Als de koers daarentegen opnieuw daalt en onder het laagste punt van de vorige dag op 143$ komt, zou het neerwaartse momentum verder kunnen worden versterkt en zou er een retracement kunnen plaatsvinden naar de steun op 136,30$.

  Conclusie: Het Qualcomm aandeel zou de correctie kunnen beëindigd in de overheersende opwaartse trend en zou aan de vooravond kunnen staan van een verdere oploop naar de high van 156,66$. Indien de koers van het aandeel daarentegen opnieuw daalt, valt een retracement naar het steunniveau van 136,30$ te verwachten.

  Qualcomm, daggrafiek (bron: godmode trader)

  evolutie aandeel qualcumm

  Test het gratis demo account van WH Selfinvest

  "Het mooiste van alle geheimen is een genie te zijn en de enige te zijn die het weet."

  - Mark Twain -
  Last edited by SignalRadar; 29-07-2022, 09:27.
Working...
X