Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Devon Energy - Doorbraak boven EMA50
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Devon Energy - Doorbraak boven EMA50

  Het aandeel van Devon Energy, een olie- en gasbedrijf gevestigd in Oklahoma City, heeft zich hersteld sinds het van de steunzone van 50$ is teruggekaatst en daarbij de EMA50 heeft bereikt. Als het aandeel erin slaagt hier opwaarts te breken, zou een ander sterk signaal worden gegenereerd.

  evolutie aandel devon

  De aandelenkoers daalde scherp van de hoogste koers op 09/06 van 79,40$ naar de steun op 50$. Toen nam ook het neerwaartse momentum toe en werden er verschillende neerwaartse gaps gevormd. Een dieptepunt van 48,86$ werd bereikt. Het aandeel begon vervolgens aan een herstel en herwon niet alleen de EMA10 en EMA200, maar ook de weerstand op 56$. Momenteel bevindt het aandeel zich op de EMA50 in de buurt van 60$. Zal het hier opnieuw een opwaartse uitbraak kunnen maken?

  EMA50 in het vizier

  Het aandeel zou het opwaartse momentum van vandaag kunnen voortzetten en boven de EMA50 op 60$ kunnen breken. In dit geval zou het aandeel een nieuw long signaal genereren en dan waarschijnlijk koers zetten naar de weerstandszone rond 63,10$.

  Indien het aandeel daarentegen terug veert naar de EMA50, is een terugval naar de steun op 56$ te verwachten. Dit gebied is momenteel ook de EMA10, die vaak het eerste startpunt vormt bij correcties.

  Indien het aandeel daarentegen aanzienlijk onder de steunzone op 56$ duikt, zou een verdere prijsdaling naar de volgende laagste steun op 50$ verwacht worden.

  Conclusie: het aandeel zou op het punt kunnen staan om boven de EMA50 te breken en zo een nieuw sterk signaal te genereren. In dit geval zou een verdere stijging tot de weerstand op 63,10$ verwacht worden. Aan de onderkant is het aandeel goed beschermd tegen het steunniveau van 56$.

  Devon Energy, daggrafiek (bron: godmode trader)

  evolutie aandeel devon energy

  Test het gratis demo account van WH Selfinvest


  "Het grootste probleem van de belegger - en zijn grootste vijand - is waarschijnlijk zichzelf.
  Uiteindelijk is hoe je beleggingen zich gedragen veel minder belangrijk dan hoe jij je gedraagt."


  - Benjamin Graham
  Last edited by SignalRadar; 28-07-2022, 09:04.
Working...
X