Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Zoom - Heeft het aandeel een bodem gevormd?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Zoom - Heeft het aandeel een bodem gevormd?

    Een dennenboom grafiek. In 2020, eerst de enorme rally, gevolgd door een even grote neerwaartse correctie vanaf oktober.

    evolutie aandeel Zoom

    De koers van het aandeel bereikte bijna het aangekondigde streefcijfer van 127$. De prijstrend sinds maart van dit jaar vertoont nu de contouren van een omgekeerd SKS-bodempatroon. De cyclische low ontbreekt echter nog, wat de rechterschouder zal zijn. De beslissende barrière van dit bodempatroon ligt bij 127$. Als een koersstijging boven dit belangrijke koerscijfer, op basis van de dagelijkse slotkoers, overtuigend dynamisch slaagt, dan opent zich de kans op een uptrend. Zie de dunne grijze voorspellingspijl.

    Zoom biedt een communicatieplatform dat mensen met elkaar verbindt via video, spraak, chat en het delen van inhoud. Het cloud platform van het bedrijf maakt face-to-face video mogelijk en verbindt gebruikers op verschillende apparaten en locaties in één enkele vergadering. Zoom werd opgericht in 2011 en heeft zijn hoofdkantoor in San Jose, Californië. Zoom bedient bedrijven van alle groottes in alle sectoren over de hele wereld.

    Zoom video communication inc.2, daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel zoom

    Test het gratis demo account van WH Selfinvest

    Er gebeurt iets daarboven

    Sinds 19 oktober 2021 is het aandeel in een brute sell-off terechtgekomen, met een daling van maar liefst 86% ten opzichte van zijn all-time high. Technisch gezien is het een van de zwakste aandelen in de relatief zwakke Amerikaanse techsector. Niet echt interessant voor actieve beleggers die in relatieve kracht handelen. Niettemin: volume, momentum, doorbreken van een barrière, indicator technische bullish divergences. Er is een kans op tenminste een tijdelijk herstel. Bij 105,40$; 115$ en 127$ liggen er belangrijke barrières in de markt die doelen zijn voor een herstel.

    Zoom video communications inc., daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel zoom

    Test het gratis demo account van WH Selfinvest


    Zoom video communications inc., daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel zoom
    Test het gratis demo account van WH Selfinvest


    "Het grootste probleem van de belegger - en zijn grootste vijand - is waarschijnlijk zichzelf.
    Uiteindelijk is hoe je beleggingen zich gedragen veel minder belangrijk dan hoe jij je gedraagt."


    - Benjamin Graham
    Last edited by SignalRadar; 19-07-2022, 14:24.
Working...
X