Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ALPHABET - Zal de aandelensplitsing van vandaag de stieren helpen?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ALPHABET - Zal de aandelensplitsing van vandaag de stieren helpen?

    Met de 1 voor 20 aandelensplitsing van vandaag, wordt het Alphabet aandeel visueel weer aantrekkelijker. Zal deze ontwikkeling de stieren helpen om de koers te stabiliseren?

    evolutie aandeel alphabet

    Aan het begin van de nieuwe handelsweek worden de Alphabet A aandelen zeer actief verhandeld. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat het bedrijf vandaag een 20 op 1 aandelensplitsing doorvoert. Bestaande aandeelhouders krijgen automatisch 20 aandelen voor één aandeel tegen de nieuwe prijs van iets meer dan 112$.

    Het valt nog te bekijken in hoeverre deze splitsing de aandeelhouders zal helpen een einde te maken aan de huidige neerwaartse trend. Na de crash van Corona begon een nieuwe bullmarkt, dat sinds eind vorig jaar sterk is gecorrigeerd. Vanaf het hoogtepunt op iets meer dan 3.000$ daalde de koers tot een dieptepunt van 2.044$ in mei. Na de aandelensplitsing van vandaag komt dit ruwweg overeen met een koers van ongeveer 102,20$. Vrijdag sloot het aandeel de handel af op 2.255,34$, wat na de splitsing van vandaag zou overeenstemmen met een koers van ongeveer 112,76$.

    Met het oog op de verdere koersontwikkeling blijft voorzichtigheid geboden. Wij zullen ons echter voorlopig onthouden van het geven van exacte koersdoelen, aangezien de grafiek hier nog niet is gesplitst. Dit moet in de loop van vandaag gebeuren. Vanaf vorige week zou de prijs duurzaam moeten stijgen tot boven 2.400$ om een bullish signaal op korte termijn te geven. Alles daaronder is slechts een poging om de neerwaartse trend te stabiliseren. Wie procyclisch is, zal dus met zijn handen van het aandeel afblijven. Speculatief gezien zijn er echter zeker tekenen dat een groter herstel zou kunnen beginnen. Zoals reeds geschreven, zou de prijsklasse rond 2.400$ (vóór de splitsing) echter duurzaam moeten worden overwonnen.

    Alphabet Inc., daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel alphabet
    Test het kosteloze demo account van WH Selfinvest



    "Geld investeren is het proces waarbij middelen op een strategische manier worden ingezet om een specifiek doel te bereiken."

    - Alan Gotthardt -
    Last edited by SignalRadar; 18-07-2022, 11:04.
Working...
X