Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Devon Energy - terug naar EMA200
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Devon Energy - terug naar EMA200

  Het aandeel van Devon Energy, een olie- en gasbedrijf gevestigd in Oklahoma City, is zoals verwacht neerwaarts gestuiterd op de weerstand rond de EMA10. Een verdere prijsdaling tot 50$ zou nu kunnen volgen.

  evolutie aandeel devon energy

  Het aandeel zit in een neerwaartse trend sinds de hoogste koers op 79,40$ van 9 juni en brak neerwaarts door de EMA10. Vervolgens nam het neerwaarts momentum toe en daalde de aandeel ook onder de EMA50, wat een verder zwakte signaal genereerde. Het vorige dieptepunt van deze neerwaartse beweging werd bereikt op 23 juni op 53,48$. De EMA200, momenteel op 53,40$, werd dus bijna bereikt. Hier veerde de aandelenkoers terug opwaarts en bereikte de EMA10. Dit is het gebruikelijke eerste beginpunt van een herstel in de overheersende neerwaartse trend. De vorige dag daalde de koers van het aandeel opnieuw en sloot de handelssessie af met een zeer lange bearish dagelijkse kaars op 55,82$.

  Verdere zwakte verwacht onder EMA10

  Het aandeel zou nu verder kunnen dalen en de EMA200 op 53,40$ raken. Indien hier een neerwaartse doorbraak plaatsvindt, zou een verdere prijsdaling naar 50$ verwacht worden. Indien de prijs verder daalt, is een prijsdaling tot 45$ te verwachten.

  Indien het daarentegen aanzienlijk boven de EMA10 kan stijgen, zouden de bulls ruimte hebben om naar de weerstand op 63$ te manoeuvreren. Een directe uitbraak boven deze weerstand is momenteel echter vrij onwaarschijnlijk gezien het hoge neerwaartse momentum.

  Conclusie: Het Devon Energy aandeel zou kunnen afstevenen op de EMA200 na de lange bearish candle van de voorbije dag. Als het lager blijft gaan, zou de steun op 50$ het volgende doel zijn. Aan de andere kant zou de situatie kunnen opklaren met een koersstijging boven de EMA10. In dit geval zou weerstand op 63,10$ het volgende doel zijn.

  Devon Energy daggrafiek (bron: godmode trader)

  evolutie aandeel devon energy
  Test het gratis demo account van WH Selfinvest

  Als u interesse heeft in een actief beheerde rekening, kijk dan eens naar het aanbod van Investui.  "Het grootste probleem van de belegger - en zijn grootste vijand - is waarschijnlijk zichzelf.
  Uiteindelijk is hoe je beleggingen zich gedragen veel minder belangrijk dan hoe jij je gedraagt."


  - Benjamin Graham
  Last edited by SignalRadar; 30-06-2022, 08:39.
Working...
X