Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Baidu - laten we eens kijken of het lukt
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Baidu - laten we eens kijken of het lukt

    De Chinese centrale bank stimuleert de markt enigszins met liquiditeit, maar relatief weinig. De vraag is natuurlijk wat deze ontwikkeling voor de markten betekent wanneer de tegenhangers uit de VS en de EU het tegenovergestelde doen.

    evolutie aandeel baidu

    Baidu is de grootste internetzoekmachine in China, met een aandeel van 84% van de totale markt in handen. In 2020 genereerde het bedrijf 62% van zijn inkomsten uit online marketingdiensten via zijn zoekmachine. Naast zijn zoekmachine is Baidu een technologiegedreven bedrijf met andere belangrijke groei-initiatieven zoals de kunstmatige intelligentiecloud, videostreamingdiensten, spraakherkenningstechnologie en autonoom rijden.

    Sinds midden maart is het aandeel erin geslaagd een dubbele bodem te vormen op het prijsniveau van 100$. Al wekenlang schommelt de koers van het aandeel in de buurt van de dalende trendlijn. Een overtuigende koersstijging boven 156$ zou vanuit een grafiekperspectief voorzichtig de weg vrijmaken naar 231$. Status quo: de koers van het aandeel staat onder de 156$, dus de neerwaartse trend is momenteel nog intact!

    Baidu, daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel baidu
    Trade via het GRATIS demo

    U wilt ook vakkundig traden? Een aanrader voor traders is de broker www.whselfinvest.com


    Last edited by SignalRadar; 28-06-2022, 11:39.
Working...
X