Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reddit aandelen - welke aandelen zijn populair?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Reddit aandelen - welke aandelen zijn populair?

    Hier is de lijst van de top 10 meest genoemde Amerikaanse aandelen op de WallStreetBets thread op Reddit in de afgelopen 24 uur op 24 juni 2022, volgens gegevens van Quiver Quantitative.
    • Tesla
    • Advanced Micro Devices
    • GameStop
    • FedEx
    • Weber
    • Jacobs Ingenieursgroep
    • Meta
    • AMC Entertainment
    • NVIDIA
    • Apple
    Het FedEx aandeel staat in de voor handel 2,7% hoger op 234,20$. Nadat de vooruitzichten voor het nieuwe boekjaar beter uitvielen dan verwacht. Volgende week vind er ook een belangrijk evenement plaats, waar de nieuwe CEO zijn ambities zal uiteenzetten en zijn gezag over het bedrijf zal uitspreken. Het bedrijf meldde dat de inkomsten in het vierde kwartaal met meer dan 8% zijn gestegen tot 24,4$ miljard, iets minder dan de 24,5$ miljard die door analisten werd verwacht. De aangepaste winst per aandeel steeg met 37% tot 6,87$, wat in de lijn van de verwachtingen ligt. Dat betekent dat de jaaromzet met ongeveer 11,5% is gestegen tot 93,5$ miljard en dat de aangepaste winst per aandeel met 13,5% is gestegen tot 20,61$. Het bedrijf zei dat het aanvankelijk mikte op een jaarlijkse WPA (winst per aandeel) van 22,50$ tot 24,50$ voor het nieuwe fiscale jaar, wat indrukwekkend is vergeleken met de 22,46$ die door Wall Street wordt verwacht. De resultaten werden verwelkomd door makelaars, waarbij JPMorgan zijn koersdoel na de resultaten verhoogde van 279$ naar 284$ om de verbeterde vooruitzichten te weerspiegelen. Volgens Baird weerspiegelt de lage waardering van FedEx de zwakke prestaties, maar is FedEx klaar om in de komende jaren een betere relatieve groei te realiseren. Raj Subramaniam nam begin juni de functie van CEO over en FedEx zal op dinsdag 28 juni en woensdag 29 juni een bijeenkomst met investeerders en analisten houden.

    Meme-aandelen blijven vandaag in de schijnwerpers staan. AMC Entertainment is 0,7% gestegen in de voor handel vandaag.

    Ondertussen zijn de Weber aandelen met 0,7% gedaald nadat ze de voorbije dagen sterk gestegen waren door speculaties dat het barbecuebedrijf het volgende aandeel is dat ge-short-squeezed wordt. De aandelenkoers is sinds de beursintroductie in augustus 2021 gedaald tot 14$ per aandeel, maar het aandeel heeft zich de afgelopen twee dagen hersteld tot 11,50$. S3 Partners zei dat de stijging van gisteren resulteerde in verliezen van ongeveer 12$ miljoen voor short sellers.

    Is GameStop nu een waardeaandeel? Het bedrijf, dat vandaag 1% hoger noteert, zal naar verwachting een van de bedrijven zijn die na de sluiting van vandaag toetreden tot de Russell 1000 Value Index, en zal zijn gewicht in de Russell 1000 Growth Index zien afnemen. Volgens de Wall Street Journal wordt verwacht dat ook Meta, PayPal, Netflix, Okta, Pinterest, Zoom Video Communications en Moderna tot de waardebenchmark zullen toetreden. Deze toevoegingen zullen ten dele het gevolg zijn van de scherpe waardedalingen die al deze aandelen in 2022 hebben gekend, waardoor hun koers-boekhoudratio's zijn gedaald, terwijl de zwakkere vooruitzichten ook hun groeivooruitzichten hebben verminderd. Dit komt doordat de markten dit jaar groeiaandelen hebben gemeden ten gunste van waardeaandelen van hogere kwaliteit die in een neergang betrouwbare winsten en kasstromen kunnen opleveren.

    Amerikaanse aandelen kopen

    Het aanbod van de makelaar www.freestoxx.com biedt beleggers de mogelijkheid Amerikaanse aandelen te kopen zonder commissies te betalen.
    U kunt de dienst uitproberen met deze GRATIS demo met real-time koersen.
    Last edited by SignalRadar; 27-06-2022, 16:02.
Working...
X