Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Trading de FTSE 100 vandaag richting 7300
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trading de FTSE 100 vandaag richting 7300

    De FTSE 100 was een andere belangrijke index (naast de Dow Jones) die twee weken geleden steun vond op het lange termijn exponentieel gemiddelde rond een koers van 7000. FTSE trading steun en koersdoelVorige week steeg de FTSE 100 voor het eerst in vier weken. Vrijdag was de sterkste dag voor de Engelse beursindex in vier maanden. Gegeven dat de Aziatische markten positief sloten en dat de Amerikaanse futures deze morgen stijgen, is het niet onwaarschijnlijk dat de FTSE de rally die vrijdag begon, vandaag verder zet.

    FTSE 100, daggrafiek (bron WHS Webtrader)

    FTSE 100 trading.

    Trade FTSE Futures of CFD's met deze GRATIS demo

    In dat geval is 7300 is het volgende voor de hand liggende niveau waarop de bulls mikken. Deze koers ligt net onder het maandelijkse S1 pivot point en het 50% retracement level. Als de FTSE koers dus boven de koers van donderdag kan blijven en in de range van vrijdag sMochten de koersen binnen de range van vrijdag terugkrabbelen, dan verwachten wij dat ze boven de high van donderdag blijven en richting 7300 gaan.

    U wenst een broker die sterk is in beursindex trading? Bezoek www.whselfinvest.com de broker voor traders en actieve beleggers



    Last edited by SignalRadar; 27-06-2022, 07:38.
Working...
X