Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fuelcell Energy - Virtueel failliet?
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Fuelcell Energy - Virtueel failliet?

  Het bedrijf Fuelcell Energy (ticker FCEL) komt opnieuw met negatieve resultaten in het kwartaalverslag van vandaag. De effectieve omzet lag ver onder de ramingen.

  evolutie aandeel fuelcell

  Dat de situatie bij Fuelcell Energyniet rooskleurig is, werd all eerder geschreven. Zoals de cijfers van vandaag bewijzen, blijkt het management nauwelijks iets gedaan te krijgen, behalve aandelen aan de lopende band drukken.

  Omzetverwachtingen ruimschoots gemist

  De brandstofcelspecialist meldt dat de omzet in het tweede kwartaal met slechts 2,4 $ miljoen is gestegen tot 16,4 $ miljoen. Analisten hadden gemiddeld bijna het dubbele van dit bedrag verwacht, namelijk 32,6 $ miljoen. Het verlies is opgelopen van 17,4 $ miljoen tot 28,2 $ miljoen. Zelfs als men kijkt naar het orderboek is dat vrijwel constant gebleven. Voor een bedrijf dat zich positioneert als een groeiaandeel is dit in feite een faillietverklaring. Het lijkt een verklaring dat de lange termijn verwachting van een omzet van 300 miljoen $ in 2025 en 1 miljard $ in 2030 nooit kunnen gehaald worden.

  Het bedrijf zal zich enorm moeten inspannen om de geraamde omzet van 131,4 miljoen $ in 2022 te halen.

  Steun op 3,50 $ blijft belangrijk

  Grafisch gezien is er weinig veranderd. De belangrijkste steun op 3,50 $ werd onlangs niet doorbroken en er ontstond een technische tegenbeweging. Als de 3,50 $ doorbroek wordt, zal het aandeel Fuelcell waarschijnlijk aanzienlijk dalen. Prijzen rond 2,00 $ liggen dan in het verschiet. Alleen een uitbraak boven de dalende trendlijn zou het plaatje opfleuren.

  Conclusie: Het aandeel Fuelcell Energy is een klassiek brandstofcel-aandeel. Het kwartaalverslag van vandaag stelt over de hele linie teleur. Rebound traders die recent actief zijn geweest, zouden hun posities nu ten laatste moeten verkopen. Onder de 3,50 $ dreigen de prijzen op middellange termijn aanzienlijk te dalen.

  Fuelcell Energy, weekgrafiek (bron Godmode)

  evolutie aandeel fuelcell
  Test het kosteloze demo account van WH Selfinvest
  Bent u een actieve belegger?
  • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
  • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
  • Bescherm uw posities met automatische bracket orders

  "Het mooiste van alle geheimen is een genie te zijn en de enige te zijn die het weet."

  - Winston Churchill
  Last edited by SignalRadar; 09-06-2022, 17:26.
Working...
X