Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
VISA - een nieuwe prijsdaling?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • VISA - een nieuwe prijsdaling?

    Het VISA aandeel, één van de twee grote betaalkaartbedrijven met hoofdzetel in Foster City (Californië), heeft zich hersteld sinds het dieptepunt op 186,67$. Dit zou nu kunnen uitlopen tot de EMA50 in de weekgrafiek om vervolgens een nieuwe neerwaartse beweging in te zetten.

    evolutie aandeel visa
    Het VISA aandeel heeft een neerwaartse trend gekend sinds het eind juli een hoogtepunt van 252,67$ bereikte. Het vorige dieptepunt werd begin maart bereikt op 186,67$. Er is echter een massieve steunzone in de buurt van 190$, die een verdere prijsdaling voorlopig verhinderd heeft. Kort daaronder ligt de EMA200 in de weekgrafiek op 189$, wat de steunzone versterkt. Na de bounce in de buurt van 190$ kon het VISA aandeel een herstel inzetten, dat echter weer zou kunnen uitlopen in de buurt van het 50 EMA.

    Bearish week kaars op de EMA50?

    Het VISA aandeel toont momenteel een kleine bearish week kaars bij de EMA50 in de buurt van 213$. Het aandeel zou hier kunnen terugkaatsen en dan opnieuw op weg gaan naar de steunzone op 190$. Indien de beren erin slagen onder de steunzone te breken, zou een verdere prijsdaling tot aan de stijgende trendlijn in de weekgrafiek in de buurt van 165$ worden verwacht.

    Indien het aandeel daarentegen boven de EMA50 kan stijgen en verder opwaarts momentum ontwikkelt, zou de volgende doelzone waarschijnlijk de weerstandszone rond 230$ zijn.

    Conclusie: het VISA aandeel zou nu kunnen terugkaatsen naar de EMA50 op de weekgrafiek en dan op weg gaan naar steun op 190$. Indien aan de andere kant een aanhoudende uitbraak boven de EMA50 slaagt, kan een verdere prijsstijging naar de weerstand op 230$ worden verwacht.

    Visa, weekgrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel visa
    Trade de Visa CFD met deze GRATIS trading demo

    "Het is niet wat we af en toe doen dat ons leven vorm geeft, maar wat we consequent doen."

    - Tony Robbins -
    Last edited by SignalRadar; 07-06-2022, 11:01.
Working...
X