Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Olie handhaaft zich op hoogste punt in twee maanden!
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Olie handhaaft zich op hoogste punt in twee maanden!

    De olieprijzen houden stand na een sprong in de vorige handelssessie, maar zijn nog steeds op weg om een wekelijkse winst te boeken. De vijfde week op rij met stijgingen.

    Het krappe aanbod en de verbeterende vooruitzichten voor de vraag drijven de prijs op.
    Olie
    Aan de aanbodzijde wordt verwacht dat de EU het Russische verbod op olie-import binnenkort zal goedkeuren en dat de OPEC de productie niet zal verhogen boven de eerder overeengekomen 432k vaten per dag.

    Ondertussen zijn de vooruitzichten voor de vraag aan het verbeteren nu Shanghai weer open zal gaan na een blokkade van twee maanden.

    De Baker Hughes rig count data worden later verwacht en iedere verdere zwakte in de USD zou olie een impuls kunnen geven.

    Hoe nu verder met de olieprijzen?


    Olie handelt boven haar meermaandse stijgende trendlijn, boven de 20 & 50 sma. De 20 sma passeerde ook boven de 50 sma in een bullish signaal en de RSI is in bullish territorium.

    Kopers zullen proberen om boven de hoogste koers van gisteren van 114.35 te komen om de uptrend voort te zetten richting 116.30, de hoogste koers van 24 maart en 120.00, een psychologisch niveau.

    Echter kan er steun worden gezien op 108.00, de 20 sma en 105.10, de 50 sma. Een doorbraak onder 103.95, de low van 19 mei, zou een lagere low kunnen creƫren en de deur kunnen openen naar het psychologische niveau van 100.00.

    Daggrafiek US Crude Oil (Bron: Stone X & TradingView)

    Crude oil 1D

    Volg deze analyse in real-time met deze gratis demo van het NanoTrader trading platform






    "Laat wat je niet kunt doen niet in de weg staan van wat je wel kunt doen."

    - John R. Wooden -
    Last edited by SignalRadar; 30-05-2022, 14:08.
Working...
X