Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Comcast - stuit op steun van 39,50$
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Comcast - stuit op steun van 39,50$

  Het aandeel van Comcast, een Amerikaanse kabelnetwerkexploitant, internetprovider en op twee na grootste telefoonmaatschappij in de VS, zit momenteel in een herstel en heeft de EMA50 bereikt. Zal de koers van het aandeel hier opnieuw dalen of zal het verder blijven stijgen?

  evolutie aandeel comcast

  Het Comcast aandeel heeft een opwaartse trend gekend sinds het dieptepunt van 39,47$ begin mei, waarbij het eerst de EMA10 veroverde in de buurt van 41$ op 12 mei. Een aanhoudende prijsdaling onder de EMA10 bleef uit, wat de opwaartse trend op korte termijn bevestigt. Momenteel bevindt het Comcast aandeel zich in het gebied van de EMA50 en op het weerstandsniveau van 44$. De EMA50 werd lichtjes opwaarts doorbroken, maar een aanhoudende prijsstijging boven de EMA50 heeft nog niet plaatsgevonden.

  Verdere stijging of nieuwe prijsdaling?

  Het Comcast aandeel zou nu opnieuw neerwaarts kunnen draaien in het gebied van de EMA50 en dan een neerwaartse beweging kunnen inzetten. De EMA50 wordt vaak gezien als een startpunt voor een rally. Er heeft zich ook een kleine bearish dagelijkse candle met een lange upper shadow gevormd. Als een retracement optreedt, zou eerst een prijsdaling tot de EMA10 verwacht worden. Als het lager blijft gaan, zou de steun op 41,70$ waarschijnlijk het volgende doel zijn.

  Als het aandeel daarentegen boven de steun op 44$ kan blijven en dus ook de EMA50 kan verdedigen, zou een verdere koersstijging naar de weerstand op 45,80$ worden verwacht.

  Conclusie: Na het stuiteren van de steun op 39,50$ heeft het Comcast aandeel een korte opwaartse beweging gemaakt en de EMA50 bereikt. Als het aandeel boven de EMA50 kan blijven, kan een verdere stijging naar de weerstand op 45,80$ worden verwacht. Als het aandeel onder de 44$ zakt, zou een retracement naar de EMA10 waarschijnlijk zijn.

  Comcast, daggrafiek (Bron: godmode trader)
  evolutie aandeel comcast
  Leer traden met deze gratis trading demo. Je kan CFD-Forex of Futures traden.

  Last edited by SignalRadar; 30-05-2022, 12:08.

 • #2
  Het aandeel Comcast veerde gisteren laat in de handel op van de steunzone op 39,50$ en zou op het punt staan te stijgen. Het eerste doel zou de weerstand op 41,70$ zijn.

  evolutie aandeel comcast​

  Het aandeel bevindt zich in een neerwaartse beweging sinds het hoogtepunt van 44,66$ op 31 mei. Het aandeel raakte de EMA50 op de daggrafiek en daalde vervolgens tot onder de EMA10. In het verdere verloop van de koers daalde het aandeel vervolgens onder de steun op 41,70$ en bereikte vervolgens de steun op 39,50$. Het aandeel was in staat een bodem te vormen op deze steunzone en vervolgens weer opwaarts te stuiteren. Momenteel staat het aandeel in de buurt van 40,70$.

  Verdere prijsstijging tot 41,7$

  Het aandeel zou nu duurzaam kunnen stijgen vanop de steun op 39,50$ en opnieuw koers zetten naar de weerstand op 41,70$. Wanneer het opwaartse momentum toeneemt, zou deze weerstand opwaarts kunnen worden doorbroken en zou de weerstandszone op 44$ opnieuw kunnen worden benaderd. Zolang het aandeel boven de steun op 39,50$ handelt, is de kans groot dat de koersen weer gaan stijgen.

  De situatie zou echter somber worden als de steun op 39,5$0 duurzaam neerwaarts gekruist wordt. In dat geval zou een verdere daling tot 38$ en vervolgens tot 35$ verwacht worden.

  Conclusie: Het Comcast aandeel veerde op in de buurt van de steun op 39,50$ en zou een verdere oploop naar de weerstand op 41,70$ moeten meemaken. Indien daarentegen een doorbraak zou plaatsvinden onder de steun op 39,50$, zou de situatie opnieuw verslechteren en zou een verdere prijsdaling tot 35$ mogelijk worden.

  Comcast, daggrafiek (bron: godemode trader)

  evolutie aandeel comcast
  Test het gratis demo account van WH Selfinvest
  “Om te voorkomen dat fouten in rampen uitmonden, is het belangerijk verliezen te aanvaarden wanneer zij klein zijn en dan verder te gaan.”

  - Belegger Marc Minvervini –
  Last edited by SignalRadar; 16-06-2022, 08:54.

  Comment

  Working...
  X