Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ecolab - uitbraak boven EMA10
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ecolab - uitbraak boven EMA10

    Het aandeel Ecolab, een leverancier van producten en diensten op het gebied van industriële reiniging en hygiëne, gevestigd in St. Paul (Minnesota), wist gisteren de belangrijke EMA10 te overwinnen en zouden op de rand staan een verdere koersstijging aan te gaan. Zou een stijging naar de EMA50 op 170$ slagen?

    evolutie aandeel ecolab

    Het Ecolab aandeel vertoont een neerwaartse trend sinds het op 21 april de weerstand op 185$ wist te weerstaan en op 19 mei een dieptepunt van 154,31$ bereikte. Het aandeel bewoog vervolgens zijwaarts en kon een bodem vormen in de buurt van 155$. Gisteren steeg de koers ook boven de EMA10 en genereerde zo een sterk signaal op korte termijn. Het herstel breidt zich dus momenteel uit. In de overkoepelende neerwaartse trend is voorlopig echter niets veranderd.

    Op weg naar EMA50?

    Indien het Ecolab aandeel zijn opwaartse momentum kan behouden en verder kan stijgen, kan een stijging naar de EMA50 op 170$ worden verwacht. Daarboven zou de weerstandszone bij 174,50$ waarschijnlijk de volgende niveau zijn. De EMA50 is vaak het richtpunt tijdens een herstel, zonder dat er iets verandert in de overheersende neerwaartse trend. Alleen een doorbraak boven de EMA50 zou de situatie voor Ecolab verbeteren.

    Indien het aandeel daarentegen opnieuw daalt en vervolgens onder de EMA10 op 160,70$ duikt, zou de overheersende neerwaartse trend worden bevestigd. In dit geval zou een verdere prijsdaling onder 154,31$ naar de support op 150$ worden verwacht.

    Conclusie: Het Ecolab aandeel zit momenteel in een uitbreidend herstel maar nog steeds in een neerwaartse trend. Een nieuw sterk signaal werd gegenereerd met de doorbraak boven de EMA10. Het aandeel zou nu aanvankelijk kunnen stijgen tot de EMA50. Indien het aandeel daarentegen terug naar beneden glijdt en opnieuw onder de EMA10 komt, zou een verdere prijsdaling naar de steun op 150$ kunnen volgen.

    Ecolab, daggrafiek (Bron: godemode)

    evolutie aandeel ecolab
    Test het kosteloze demo account van WH Selfinvest
    Bent u een actieve belegger?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders

    "Het mooiste van alle geheimen is een genie te zijn en de enige te zijn die het weet."
    - Winston Churchill

    Last edited by SignalRadar; 27-05-2022, 10:53.
Working...
X