Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel HOME DEPOT (HD) – Kopen of verkopen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel HOME DEPOT (HD) – Kopen of verkopen

    De Amerikaanse doe-het-zelf gigant Home Depot heeft zijn omzetverwachting voor het volledige jaar verhoogd na een sterk kwartaal met een aanhoudend sterke vraag. De vergelijkbare verkopen in 2022 zullen nu naar verwachting met ongeveer 3% stijgen. De groep had eerder een "licht positieve" groei voorspeld. Analisten hadden volgens Refinitiv een stijging met 1,4% verwacht. In de eerste drie maanden stegen de inkomsten met 3,8% (tov vorig jaar) tot 38,9$ miljard. Op vergelijkbare basis bedroeg de stijging voor de hele groep 2,2%. Het nettoresultaat steeg met 2% tot 4,2$ miljard. De kwartaalwinst per aandeel bedroeg 4,09$ - 6% meer dan vorig jaar.

    evolutie aandeel home depot

    The Home Depot, weekgrafiek (Bron: GodmodeTrader)

    evolutie aandeel home depot
    Test een gratis demo account van WH Selfinvest

    Onmiddellijk na de opening, gaat het aandeel met ongeveer 10$ omhoog. Dankzij deze opwaartse duw staat het Home Depot aandeel opnieuw boven de ronde 300$ grens. Deze steun is de vorige keer opgegeven. Met de snelle opleving en de goede cijfers achter de rug, zou er nu een aanzienlijk herstel kunnen plaatsvinden. Het doel van deze herstelbeweging zou rond de 340$ liggen. Een niet te onderschatten horde ligt echter al op 325$.


    "Grote prijsveranderingen worden meestal gevolgd door meer grote veranderingen, positief of negatief.
    Kleine veranderingen worden meestal gevolgd door meer kleine veranderingen. Volatiliteit clustert."

    - Benoit B. Mandelbrot -
    Attached Files
    Last edited by SignalRadar; 01-07-2022, 11:29.

  • #2
    Kunnen de stieren eindelijk een beslissend signaal afgeven?

    evolutie aandeel home depot

    Aan het begin van het jaar werden nog koersen van meer dan 400$ betaald voor dit aandeel. Momenteel wordt het aandeel tegen slechts 275$ verhandeld. Het laagste punt van vorige week was 264,51$ en zou een een bodem kunnen zijn voor de komende weken en maanden. Welke voorwaarden zijn daarvoor nodig?

    Wekelijkse slotkoers boven 275$-280$

    Aan het einde van deze week zou het aandeel zeker boven de 275$ moeten noteren. Prijzen rond 280$ zouden nog beter zijn, want dan zouden we nog een bullish weekkaars te zien krijgen en zou de EMA200 in de weekgrafiek op 271$ bevestigd zijn. Hoewel er nog steeds een gap is rond 287$, zou dit geen al te groot obstakel mogen zijn voor de bulls. Een stijging tot boven de grens van 300$ kan verwacht worden.

    Conclusie: Het omkeerpatroon op de EMA200 zou pas compleet worden als we de week kunnen afsluiten boven 287$. Idealiter zullen de stieren het aandeel naar 319$ duwen.

    The Home Depot Inc., weekgrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel home depot

    Download het gratis demo account van WH Selfinvest

    Wist je dit?

    Bij www.freestoxx.com kun je aandelen kopen zonder commissie te betalen

    Last edited by SignalRadar; 01-07-2022, 11:45.

    Comment


    • #3
      Na een zware strijd tussen stieren en beren over belangrijke voortschrijdende gemiddelden, lijken kopers de overhand te krijgen in het aandeel Home Depot.

      evolutie aandeel home depot

      Beetje bij beetje breken de aandelen in de Dow Jones uit kleine consolidatiebewegingen. Nu lijkt Home Depot zich bij hen te willen aansluiten. Boven de EMA50 en 200, die inmiddels ook bullish zijn gesneden, had het aandeel zich na een scherpe correctie in december een range gevormd. De stijging boven de 321,83$ gaf een klein koopsignaal en de range werd opwaarts verlaten. Idealiter begint nu een nieuwe opwaartse beweging, die de waarde terugvoert naar de bandbreedte van 344,10$ tot 347,25$. Daarboven zou er op middellange termijn potentieel zijn in de richting van 375,15$ tot 380,90$.

      De zone rond 322$ biedt nu steun en zou idealiter niet mogen worden onder kruist. Een terugval in de range zou het koopsignaal annuleren. Vanuit een kortetermijnperspectief ontstaan verkoopsignalen als de tussentijdse low op 309$. In dit scenario zou het aandeel een koersgap kunnen sluiten op 292,50$.

      Conclusie: Met de stijging in de handel van woensdag hebben de stieren de kans om een nieuwe opwaartse golf in Home Depot's aandelen te starten.​

      Home Depot, weekgrafiek

      evolutie aandeel home depot
      Download het gratis demo account van WH Selfinvest
      Wist je dit?

      Bij www.freestoxx.com kun je aandelen kopen zonder commissie te betalen

      ​​
      Attached Files
      Last edited by SignalRadar; 13-01-2023, 10:34.

      Comment

      Working...
      X