Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Voorzichtig herstel van het aandeel Netflix ingezet?
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Voorzichtig herstel van het aandeel Netflix ingezet?

  Toen Netflix in april zijn resultaten bekendmaakte, kelderden het aandeel. Netflix meldde voor het eerst in tien jaar een daling van het aantal abonnees. Bovendien kondigde het bedrijf aan dat het voor het komende kwartaal een verdere daling van 2 miljoen abonnees verwacht. Netflix heeft echter ook een plan aangekondigd voor een goedkoper maar advertentie-ondersteund abonnement!

  Vorige week citeerde de New York Times een nota dat het plan tegen het einde van het jaar zou kunnen worden ingevoerd.

  Zal de prijs van het Netflix aandeel stijgen in de hoop dat dit plan de dalende abonneecijfers van het bedrijf zal ombuigen?

  In de afgelopen 10 jaar heeft Netflix gemiddeld 14,29% gestegen tussen 19 mei en 16 juli. De grootste winst werd geboekt in 2015, toen er een stijging plaatsvond van 31,20%. De onderneming heeft in deze periode niet één keer aan waarde ingeboet! Is het tijd voor weer winst?


  "Geld investeren is het proces waarbij middelen op een strategische manier worden ingezet om een specifiek doel te bereiken."

  - Alan Gotthardt -
  Last edited by SignalRadar; 19-05-2022, 10:09.

 • #2
  Een blik op de langetermijngrafiek van Netflix laat niemand koud. Maar na een inzinking van ongeveer 75% in 120 handelsdagen is een eerste voorzichtig herstel ingezet. Dit kan nu zelfs worden voortgezet.

  evolutie aandeel netflix

  De maandgrafiek van het Netflix aandeel toont duidelijk de volledige omvang van de koersval van het afgelopen halfjaar. De lange termijn opwaartse trend is verpulverd, evenals de steunen op 290,25$ en 231,26$. Zelfs de beoogde steun op 178,38$ kon de sell-off niet stoppen en de prijs implosie werd slechts afgeremd bij 166,63$. Daar werd een herstel ingezet, dat momenteel tenminste weer leidt naar een niveau boven de 200$.

  Netflix, maandgrafiek (bron: Godmode trader)

  evolutie aandeel netflix
  Verhandel zelf de Netflix CFD via het gratis demo account

  Herstelpotentieel op korte termijn

  Tot dusver heeft het gebied rond 205$ weerstand gegeven. Dit zou echter worden doorbroken na de huidige correctie en de kleine herstelfase zou doorgaan naar 225$ en 231,26$. Of deze horde ook overschreden kan worden in de richting van de onderkant van de gap op 248,70$ tot 252,28$ is maar de vraag.

  Anderzijds heeft de waarde zich dankzij het herstel duidelijk verwijderd van zijn dieptepunten. Niettemin zou er onder 191$ een nieuwe test kunnen komen van de steun op 178,38$. Wanneer deze duurzaam wordt gebroken, zouden verdere dalingen naar 166,63$ en 148$ op de agenda staan.

  Netflix, daggrafiek (bron: Godmode trader)

  evolutie aandeel netflix
  Verhandel zelf de Netflix CFD via het gratis demo account
  .


  "Laat wat je niet kunt doen niet in de weg staan van wat je wel kunt doen."

  - John R. Wooden -
  Last edited by SignalRadar; 10-06-2022, 08:06.

  Comment

  Working...
  X