Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
De DAX geraakt niet door een zeer belangrijke weerstand
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • De DAX geraakt niet door een zeer belangrijke weerstand

    De DAX beren ruiken deze morgen een prooi. Even zag het er naar uit dat de DAX beursindex door een zeer belangrijke weerstand ging stoten. Het mocht niet zijn. Het sentiment keerde en het ging de andere richting uit. Maar... uitstel is geen afstel.

    Eerder deze week schetsten wij een bullish scenario voor de DAX. Maar een obstakel dat nog niet is overwonnen, is de dalende trendlijn vanaf de recordhoogte. Tot die breekt, is het risico op de korte termijn neerwaarts gericht.

    Een bearish engulfing kaarspatroon vormde zich gisteren en markeerde ook een valse doorbraak van de trendweerstand. De openingsgap van dinsdag werd volledig gesloten, dus we hebben nu een bearish voorkeur terwijl de prijzen onder de high van gisteren blijven.

    DAX, 4-uren grafiek

    DAX trading

    Trade de DAX met een gespecialiseerde broker www.whselfinvest.com

    We kunnen op de vier-uurs grafiek zien dat de high het wekelijkse R1 pivot punt respecteerde en we vermoeden dat de prijzen nu zullen terugvallen naar de 13.815 zone nabij het pivot punt zelf. Mochten de prijzen dan steun vinden en een swing low vormen, dan zullen wij het potentieel voor een bullish breakout herbekijken. Maar een doorbraak onder 13.800 gaat uit van een verdere neerwaartse trend.



Working...
X