Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel LUCID – Kopen of verkopen?
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Aandeel LUCID – Kopen of verkopen?

  Lucid Group staat klaar om zijn kwartaalresultaten te publiceren na het sluiten van de markten. Lucid Group had slechts 300 voertuigen geleverd eind februari, maar zet de voet op het gaspedaal dit jaar met een plan om 12.000 tot 14.000 auto's te maken in de fabriek in Arizona.

  Hoeveel voertuigen verkoopt Lucid

  Het bedrijf heeft ook aangekondigd dat het een tweede fabriek in Saoedi-Arabië bouwt. Lucid heeft daar net een deal gesloten voor de verkoop van 100.000 voertuigen aan de overheid in de komende tien jaar. Deze 100.000 trucks komen bovenop de 25.000 reserveringen die al in de boeken stonden.

  Nu de vraag geen probleem lijkt te zijn, gaat de aandacht vooral uit naar de vraag of Lucid in staat is te leveren ondanks de uitdagingen waarmee de auto-industrie wordt geconfronteerd. Dit gaat van een tekort aan chips tot knelpunten in de toeleveringsketen. Stijgende kosten zijn een grote bedreiging en de productie is niet probleemloos van start gegaan.

  Verwacht wordt dat de inkomsten met 52,8 miljoen $ verwaarloosbaar zullen blijven en dat het nettoverlies zal oplopen tot 467 miljoen $.

  LEES OOK

  Onze populaire TESLA (TSLA) link en onze analyse van de markt voor electrische voertuigen

  Aandeel Lucid.

Working...
X