Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel Archer Daniels Midland – Nieuwe neerwaartse beweging
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel Archer Daniels Midland – Nieuwe neerwaartse beweging

    Het aandeel Archer Daniels Midland is momenteel één van de topaandelen op de Amerikaanse aandelenmarkt. Alleen al in de laatste 3 maanden is het aandeel met ongeveer 40% gestegen en is het dus een absoluut trendaandeel geworden. We herkennen trendaandelen aan de hand van een trendscore. Deze score wordt berekend op basis van drie kerncijfers die de sterkte van de opwaartse trend van een aandeel op verschillende manieren meten. Details hierover vindt u in de videocursussen op www.investolio.de.

    De trendscore van Archer Daniels Midland bedraagt momenteel 96,9% en toont aan dat bijna geen enkel aandeel uit de VS momenteel een sterkere opwaartse trend kent.
    Tegelijkertijd heeft het aandeel ook een zeer hoge veiligheidsscore. Deze staat momenteel op 98,6% en toont ons dat het aandeel in het verleden lage koersschommelingen en lage drawdowns heeft gekend. In het algemeen kan worden gesteld dat aandelen met hoge scores veelbelovend zijn en de neiging hebben in de toekomst beter te presteren. Natuurlijk is er geen garantie. Maar dankzij de scores hebben we de mogelijkheid om gemakkelijk honderden aandelen te evalueren en snel de best presterende te vinden.

    Archer Daniels Midland is actief in de productie van oliezaden, maïs, tarwe, cacao en andere landbouwgrondstoffen. Als gevolg van de oorlog in Oekraïne is de uitvoer van levensmiddelen uit Oekraïne momenteel veel moeilijker. Onder meer bedrijven uit de VS richten zich dan ook steeds meer op de landbouwsector.

    De grafiek toont de huidige status van de 5 scoremodellen voor het aandeel Archer Daniels Midland:

    aandeel ADM

    Meer informatie de scoremodellen is te vinden op www.investolio.de.


    Wilt u zelf aandeel verhandelen?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders


    "Brede diversificatie is alleen nodig als beleggers niet begrijpen waar ze mee bezig zijn."

    - Warren Buffett
    Last edited by SignalRadar; 31-03-2022, 11:49.

  • #2
    Het aandeel van Archer Daniels Midland, een industriële groep in de agro-industrie met hoofdzetel in Chicago, zit momenteel nog in een herstel. Het aandeel zou de EMA10 en EMA200 kunnen bereiken.

    evolutie aandeel archer daniels midland

    Het aandeel bevindt zich sinds zijn hoogtepunt van 98,88$ op 21 april in een neerwaartse trend. Het daalde aanvankelijk onder de EMA10 en was niet in staat zich ter herstellen. Dit genereerde een zwakte signaal, dat ook bevestigd werd in het verdere verloop van de koers. Een ander zwak signaal kwam op 9 mei met de aanhoudende prijsdaling onder de EMA50 op 88,25$. Het vorige dieptepunt van de neerwaartse beweging werd bereikt op 24 juni op 71,55$. Daarna begon een herstel, dat momenteel nog voortduurt. Het herstel zou kunnen eindigen bij de EMA200 en EMA10 en de overheersende neerwaartse trend zou kunnen worden hervat.

    Stuiteren op EMA10?

    Het ADM aandeel zou nu opnieuw neerwaarts kunnen stuiteren op de EMA10, zoals het eerder deed, en dan de overheersende neerwaartse trend voortzetten. In dat geval zou een nieuw retracement van het aandeel naar de steunzone rond 71,50$ worden verwacht. Daaronder zou het nog openstaand gap op 68,95$ van 25 januari waarschijnlijk worden benaderd.

    Als het aandeel er daarentegen in slaagt om boven de EMA10 en EMA200 te breken, zou het aandeel voorlopig waarschijnlijk naar de weerstand op 80$ gaan.

    Conclusie: Het Archer Daniels Midland aandeel zou nu het herstel kunnen beëindigen in het gebied rond de EMA10 en EMA200 en vervolgens terug naar het dieptepunt op 71,55$ kunnen gaan. Indien aan de andere kant een aanhoudende opwaartse uitbraak wordt bereikt, kan een oploop naar de weerstand op 80$ worden verwacht.

    Archer Daniels Midland, daggrafiek (bron: godmode trader)

    evolutie aandeel ADM

    Test het gratis demo account van WH Selfinvest.


    Wilt u zelf aandeel verhandelen?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders


    "Brede diversificatie is alleen nodig als beleggers niet begrijpen waar ze mee bezig zijn."

    - Warren Buffett
    Last edited by SignalRadar; 30-06-2022, 10:17.

    Comment

    Working...
    X