Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reddit aandelen: welke meme aandelen doen het goed?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Reddit aandelen: welke meme aandelen doen het goed?

    Dit zijn de 10 aandelen die momenteel het meest besproken worden door particulieren in het WallStreetBets forum op Reddit. Tesla steeg weer naar de eerste plaats. Ook het Occidental Petroleum aandeel trekt de beleggers aan.

    populaire aandelen

    1. Tesla
    2. Occidental Petroleum
    3. W&T Offshore
    4. Bed, Bath & Beyond
    5. Exxon Mobil
    6. GameStop
    7. Alibaba
    8. Advanced Micro Devices
    9. AMC Entertainment
    10. Colgate-Palmolive

    Het Tesla aandeel noteerde gisteren voor de bel 1,7% lager nadat het bedrijf goedkeuring kreeg voor zijn nieuwe fabriek in Berlijn. Het bedrijf had oorspronkelijk als doel om de productie afgelopen zomer te starten, maar heeft maandenlang te maken gehad met vertragingen in de regelgeving. De fabriek zal tot 500.000 voertuigen per jaar kunnen produceren.

    Ondertussen wordt Occidental Petroleum vandaag voor de bel meer dan 8% hoger verhandeld (na een sprong van 17,6% op vrijdag) en staat op het hoogste niveau sinds april 2019. Dit weekend werd bekend dat de belegger Carl Icahn zijn belangen in het bedrijf verkocht heeft. Zijn aandeel bedroeg ooit maar liefst 10%. Het nieuws, gemeld door de Wall Street Journal, zei dat Icahn erop had aangedrongen dat Occidental's CEO Vicki Hollub zou worden afgezet. Icahns twee voorgedragen kandidaten in de raad van bestuur van Occidental zullen als gevolg hiervan ook aftreden.

    "De enige plaats waar succes voor werk komt, is in het woordenboek."
    - Vidal Sassoon
    Last edited by SignalRadar; 08-03-2022, 09:19.
Working...
X