Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel PAYPAL (PYPL) – rampgrafiek
Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Aandeel PAYPAL (PYPL) – rampgrafiek

  Het PayPal-aandeel is bijna gehalveerd sinds het vorig jaar een recordhoogte van $ 310 bereikte, maar zullen de winstcijfers een broodnodige katalysator voor het aandeel zijn?

  PayPal (de auteur heeft geen aandelen) zal op dinsdag 1 februari de winst over het vierde kwartaal en het gehele jaar bekendmaken.

  Paypal kopen of verkopen.

  PayPal rapporteert naar verwachting 14,9 miljoen netto nieuwe actieve rekeningen in het kwartaal. Dat zou de beste prestatie van 2021 zijn, maar nog steeds een daling van 6,6% ten opzichte van het jaar ervoor. Naar verwachting zijn er netto 54,1 miljoen rekeningen bijgekomen over het hele jaar, een daling van 25% ten opzichte van 2020. Toen verdubbelde het aantal rekeningen bijna omdat er meer online werd gewinkeld.

  Wat verwachten de analisten van Paypal?

  Sommige analisten denken dat PayPal de markt kan verrassen, afhankelijk van het gebruik van zijn nieuwe 'super app' die afgelopen september werd gelanceerd. Dit zou de eerste keer moeten zijn dat we een inzicht krijgen in de vroege acceptatie van de app, die een keur aan PayPal-diensten combineert, van stortingen en het betalen van rekeningen tot de nieuwe crypto-functies en shoppingtools. Hiermee maakt PayPal de overstap van het faciliteren van betalingen namens anderen naar een alles-in-één financiële app.

  Wat kan de koers van het Paypal aandeel doen?

  Het aandeel Paypal.

  Probeer Paypal CFD's met deze GRATIS trading demo

  De verkopers slaagden er begin deze week in om het aandeel naar het laagste punt in 7 maanden te drukken, namelijk $ 152. Dit zou een bodem moeten zijn, gezien het een belangrijk steunniveau was in het verleden. Het feit dat de RSI onlangs naar het 'oversold' gebied is gegleden, ondersteunt de visie dat dit het onmiddellijke steunniveau is.

  Dat gezegd zijnde, het 50-dagen gemiddelde staat onder het 100-dagen en het 200-dagen gemiddelde, wat de bearish visie ondersteunt dat het aandeel nog meer ruimte heeft om te dalen. Als het PayPal aandeel de steun van $ 152 doorbreekt, dan kan het dalen tot $ 139. Een beweging hieronder zou belangrijker zijn, omdat dit de deur opent naar sub-$ 120 koersen.

  Meerdere keren sinds september trad het 50-dagen gemiddelde op als een weerstand die alle verdere stijgingen afblokte. Dit korte termijn gemiddelde staat momenteel op $ 186. Dit is dus het eerste koersdoel (+14%) als de resultaten positief zijn. De volgende stap is dan de hoogste koers van 2022, $196. Elke stijging daarboven opent de deur naar een veel groter opwaarts potentieel rond de $ 215.

  Als u interesse heeft in een actief beheerde rekening, kijk dan eens naar het aanbod van Investui  "Het grootste probleem van de belegger - en zijn grootste vijand - is waarschijnlijk zichzelf.
  Uiteindelijk is hoe je beleggingen zich gedragen veel minder belangrijk dan hoe jij je gedraagt."


  - Benjamin Graham


  Last edited by SignalRadar; 17-06-2022, 09:19.

 • #2
  Het PayPal aandeel zit al maanden in een duidelijke neerwaartse trend met een aaneenschakeling van lagere hoogtepunten en lagere dieptepunten. Het vorige dieptepunt van deze neerwaartse beweging werd bereikt op 71,83$ op 12 mei. Toen kon het aandeel aan een herstel beginnen. Dit herstel heeft momenteel de weerstandszone rond 80/82$ bereikt. Het aandeel noteert momenteel iets lager en vertoont nauwelijks een verder opwaarts momentum.  Het PayPal aandeel zou nu iets onder de weerstandszone op 80/82$ kunnen komen, maar dan naar beneden stuiteren en de overkoepelende neerwaartse beweging voortzetten. Het eerste beginpunt zou dan de low van 12 mei op 71,83$ zijn.

  Als de neerwaartse trend doorzet, zou deze steun echter moeten worden onderschreden en dan zou het gebied rond 70$ moeten worden benaderd. Daaronder zou een prijsdaling tot 65$ worden verwacht. Indien het aandeel er aan de andere kant in slaagt om duurzaam door de weerstand op 82$ te breken, kan een stijging naar de 93$ worden verwacht. Daarboven zou een stijging naar de EMA50 op 100,44$ waarschijnlijk zijn.

  PayPal, daggrafiek (Bron: GodmodeTrader)

  evolutie aandeel PayPal
  Test het kosteloze trading demo van WH Selfinvest

  Bent u een actieve belegger?
  • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
  • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
  • Bescherm uw posities met automatische bracket orders

  "Het mooiste van alle geheimen is een genie te zijn en de enige te zijn die het weet."

  - Winston Churchill
  Last edited by SignalRadar; 17-05-2022, 14:03.

  Comment


  • #3
   Dergelijke grafieken tonen dat lange termijn beleggingen in verkeerde aandelen ook helemaal verkeerd kan aflopen.

   evolutie aandeel paypal

   De enorme opwaartse trend in 2020 is, net als andere extreme opwaartse trends tijdens de corona pandemie, weer tenietgedaan. Het is belangrijk om in de gaten te houden of zich technische bodempatronen kunnen ontwikkelen. Belangrijke opmerking: In de regel duurt het even voor zich een harde bodem vormt. Na dergelijke rally-crash fases ziet men heel vaak gedurende langere tijd een zwakke zijwaartse beweging.

   PayPal, weekgrafiek (bron: godmode trader)

   evolutie aandeel paypal
   Test het kosteloze trading demo van WH Selfinvest

   Bent u een actieve belegger?
   • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
   • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
   • Bescherm uw posities met automatische bracket orders

   "Het mooiste van alle geheimen is een genie te zijn en de enige te zijn die het weet."

   - Winston Churchill
   Attached Files
   Last edited by SignalRadar; 17-06-2022, 10:03.

   Comment

   Working...
   X