Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel Biontech – Gaat de crash verder of zitten we aan een bodem?
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel Biontech – Gaat de crash verder of zitten we aan een bodem?

    Het BioNTech aandeel kreeg gisteren op de Nasdaq een enorme slag te verwerken en daalde met 13,66%. Vanochtend is het aandeel het meest verhandelde aandeel op Tradegate. Om 9.30 uur waren er al 3.608 orders verwerkt.

    Het aandeel Biontech



    Op 10 augustus 2021 bereikte het aandeel zijn huidige recordhoogte van 464,00 USD. Sindsdien is er sprake van een sterk neerwaartse trend. Dit leidde aanvankelijk tot een dieptepunt van 207,51 USD op 5 november 2021. Hoewel het aandeel zich vervolgens aanzienlijk herstelde tot 374,58 USD, werd dit herstel weer volledig van de hand gedaan.

    Op 6 januari 2022 raakte de koers van het aandeel het steunniveau van 207,51 USD. Twee dagen later was er een poging tot een rally, maar die slaagde er niet in door te dringen. Reeds op donderdag was er een dagelijkse sluiting onder 207,51 USD. Gisteren brak het aandeel een neerwaartse kloof tussen USD 194,61 en USD 183,27. Het daalde ook onder een belangrijk steungebied van 181,00 USD. Vanmorgen verzwakt het aandeel verder (-1,74%).

    BioNTech, daggrafiek (bron www.godmode-trader.de)

    BioNTech kopen of verkopen.

    Test deze toffe gratis trading demo

    Het volume was hoog gisteren, maar nog niet op recordniveau's. Daarom kan men er niet van uitgaan dat de daling van gisteren een uitverkoop was. Bijgevolg is de neerwaartse gap van gisteren waarschijnlijk ook geen zogenaamde 'Exhausting gap'. Een dergelijke gap ontstaat aan het einde van een trendbeweging.

    Waar zijn de volgende steunniveau's voor de BioNTech koers?

    De terugval van gisteren wijst op een verdere versnelling van de neerwaartse beweging. De volgende belangrijke steunpunten zijn de oude all-time high op 130,89 USD van december 2020 en 116,75 USD (de logaritmische 38,2% retracement van de rally vanaf de all-time low tot de all-time high op). Het BioNTech aandeel zou snel in de buurt van deze steunpunten kunnen vallen. Een herstel tot 207,51 USD zou daar weinig aan veranderen.

    Indien het aandeel echter boven de 230,00 USD zou uitbreken, zouden er kansen zijn voor een groter herstel. Dit zou kunnen leiden tot winsten in de richting van de neerwaartse trend sinds de all-time high op momenteel 339,85 USD.

    Conclusie BioNTech

    Ondanks de enorme koersverliezen is het BioNTech aandeel momenteel geen koop vanuit een grafiekperspectief.

    Bent u een actieve belegger?
    • Ga naar www.whselfinvest.com en probeer een demo of open een rekening.
    • Gebruik de TradeWizard in het NanoTrader platform om uw eerste order te plaatsen.
    • Bescherm uw posities met automatische bracket orders

    Lees onze analyse: Aandeel BIONTECH – Wat te verwachten in 2022




    "Regel No.1: Verlies nooit geld. Regel No.2: Vergeet nooit regel No.1."

    - Warren Buffet
    Last edited by SignalRadar; 19-01-2022, 11:32.
Working...
X